Overslaan en naar de inhoud gaan

Jouw winterse groepsreis bij Floreal Holidays heeft het allemaal.

Gepubliceerd op: 12-01-2024

Een groepsreis met het werk, je vereniging of organisatie, je vrienden of familie? Dan is de winter waarschijnlijk niet het seizoen waar je aan denkt. Nochtans hebben de vakantiedomeinen van Floreal Holidays in de Ardennen en aan de kust heel wat in petto om jouw groepsreis gezellig en toch betaalbaar te houden. Ontdek welke activiteiten en mogelijkheden Floreal Holidays te bieden heeft voor een onvergetelijke groepsreis.

paragliding on a frozen field during winter

La Roche-en-Ardenne: een waaier aan activiteiten

De Ardennen, het winterparadijs met voor iedereen wat wils. Zijn jullie avontuurlijke sportievelingen op zoek naar een echte adrenalinekick? Dan is snowkiten op het vliegveld van Saint-Hubert dé activiteit voor jullie om de prachtige streek te ontdekken. Terwijl je zeil wind vangt, ga je lekker snel vooruit op je ski’s of snowboard.

Voor degenen die liever binnen blijven, is er het Euro Space Center. Het enige pretpark over de ruimte in Europa waar jij een dag als astronaut kan beleven. Van free fall slides tot Marswalk XP, je kan het zo gek niet bedenken.

Of ben je op zoek naar inspiratie voor de volgende quiz van je vereniging? Het oorlogsmuseum is de place to be. Laat je terugbrengen in de tijd en ontdek wat er zich afspeelde gedurende deze periode.

Ook als ontspanning is er genoeg te beleven tijdens je groepsreis, zoals een bezoek aan het overdekte zwembad of een wandeling over de sfeervolle wintermarkt in La Roche-en-Ardenne in december. Daarnaast is Floreal La Roche-en-Ardenne ideaal gelegen voor deze activiteiten.

Opwarmen op de dijk in Blankenberge

Geniet van een verkwikkende wandeling aan de kust, met je sjaal en muts als trouwe metgezellen. Floreal Blankenberge is de ideale bestemming om te wandelen door de duinen en langs het uitgestrekte strand. En wat is er beter dan na zo'n wandeling te genieten van een hartverwarmende pannenkoek of wafel.

Regent het tijdens je groepsreis? Geen probleem! Reserveer een bowlingbaan bij de Bowl Inn en laat iedereen versteld staan van jouw geweldige bowlingskills.

Nieuwpoort transformeert tot winterwonderland

Op zoek naar een andere kustbestemming? Geen probleem! Nieuwpoort staat voor je klaar met betoverende winterse magie. Voor zij die de voorkeur geven aan een rustiger tempo, biedt Nieuwpoort verschillende uitgestippelde parcours aan die je met de hele groep leiden door de stad. Naast plezier ook nood aan een vergaderruimte? Bij Floreal Holidays is dit ook mogelijk. 

Bij Floreal begrijpen we de behoeften van groepen en zorgen we ervoor dat je reis zowel gezellig als betaalbaar is. Of je nu kiest voor de Ardennen of de kust. Bij Floreal Holidays kun je rekenen op comfortabele accommodaties en een warme gastvrijheid. Nog vragen over je groepsverblijf? Contacteer ons dan via +32 800 11 505 of vul het online contactformulier in en trommel nadien je collega’s, vrienden of familie op voor een gezellig leuk tripje.

Ontvangst en faciliteiten voor groepen

Een vakantie voor iedereen tegen een aangepast tarief

Onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding

Toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit