Overslaan en naar de inhoud gaan

Floreal animatie

Floreal animatie, het unieke ingrediënt voor een geslaagde vakantie

U droomt van een vakantie in een vakantiedomein of camping in België, waar tal van leuke activiteiten doorgaan voor alle leden van de familie of voor al uw vrienden ? Dan bent u hier op het goede adres !

Het hele jaar door leuke animaties en activiteiten in onze vakantieparken aan de Noordzee

In ons vakantiepark in Blankenberge en ons vakantiedomein in Nieuwpoort kunt u het hele jaar door terecht voor leuke animaties voor alle leeftijden. Tijdens de schoolvakanties in de zomer, het voorjaar en de winter is ons animatieprogramma wel meer uitgebreid, en bieden we zowel activiteiten aan voor kinderen als voor families. In die periodes worden alle kinderen met een leuk verwelkomingscadeau ontvangen door onze Floreal mascotte, de mooie kleurrijke vlinder Florie.

Florie

Ons uitgebreid animatieprogramma voorziet voor iedere vakantiedag een andere activiteit voor kinderen, hun ouders of grootouders : knutselen, voorstellingen, spelletjes, bij mooi weer animaties aan de rand van het zwembad, ….

Onze fulltime animatoren zorgen ervoor dat u zich absoluut niet verveelt, en bieden activiteiten aan op maat, voor iedere leeftijdscategorie : kinderen, pubers, ouders en grootouders.

Zo bieden we voor de dansliefhebbers of voor senioren leuke dansavonden aan op zaterdag. Senioren kennen ondertussen trouwens de weg wel naar onze vakantieparken in België, zij maken deel uit van ons vaste cliënteel om te genieten van de typische activiteiten die we voor ouderen organiseren zoals bingo, houten spelen, wedstrijdnamiddagen petanque of mini-golf.

Daarnaast bieden we verschillende incentives aan voor de werknemers van een bedrijf dat een seminarie plant in één van onze vakantiedomeinen in België. Museumbezoeken, uitstappen met de fiets of een gocart, wedstrijdjes met de gocart, wijn proeven, en nog veel meer.

Voelt u zich eerder aangetrokken tot de prachtige Ardeense naaldbossen, weet dat ons vakantiepark in La Roche-en-Ardenne ook kinderanimatie biedt, maar enkel tijdens de schoolvakanties.

Themaweekenden in de Ardennen of aan de Belgische kust

Buiten de vakantieperioden biedt Floreal allerlei leuke themaweekenden aan in haar vakantiedomeinen in de vier windstreken in België, en dat zowel in de zomer als in de winter. Zo kunt u bijvoorbeeld de Ardeense natuur ontdekken in La Roche-en-Ardenne, of een gastronomisch weekend doorbrengen zoals één rondom vis en zeevruchten aan de Belgische kust.

Deze themaweekenden gaan door in onze vakantiedomeinen in Mont-Saint-Aubert, Nieuwpoort, Blankenberge en La Roche-en-Ardenne.

Zomeractiviteiten in onze campings in België

Ook in de campings van Floreal in België vindt u allerlei leuke activiteiten voor alle leeftijden. Deze animaties worden wel enkel tijdens schoolvakanties georganiseerd, met de klemtoon op de maanden juli en augustus wat diversiteit betreft.

Kinderen, pubers, volwassenen en senioren, ontspan u lekker naast het zwembad, neem deel aan grootse barbecues, laat ons uw jeu-de-boule-talent zien en neem deel aan inter-camping-wedstrijden petanque. Daarbuiten hebben we nog gezellige aperitief-concerten, fietsuitstappen in de groene natuur en tal van andere leuke activiteiten en spelen.

U bent van plan de vakantie door te brengen in een vakantiepark of camping in België? Kies dan voor pret en ontspanning bij Floreal Holidays !

Ontvangst en faciliteiten voor groepen

Een vakantie voor iedereen tegen een aangepast tarief

Onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding

Toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit