Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Floreal

 

Floreal Holidays, sinds 1939

Floreal Group Logo

Toerisme voor Allen !

Sinds 1939 zet de Belgische groep Floreal solidaire vakantiecentra op die de waarden van het Toerisme voor Allen uitdragen. Deze bij het grote publiek nog te weinig bekende aanpak verdient het even in de kijker gezet te worden. Floreal staat voor vakantieplezier voor IEDEREEN, aan tarieven afgestemd op de verschillende doelgroepen. Dankzij de talloze diensten en activiteiten die aangeboden worden in verzorgde camping- en hotelaccommodaties, toegankelijk voor andersvaliden, is er voor elke vakantieganger wat wils. 

Om aan de verwachtingen van zijn klanten te voldoen, heeft Floreal een aanbod dat afgestemd kan worden op de (individuele) behoeften en verwachtingen. Groepsreizen en -excursies, mountainbike-, cultuur- of natuurweekends zijn slechts een greep uit de aangeboden formules. 

Strandvakantie gezin

Uw partner voor een geslaagde vakantie in België en Frankrijk

Floreal heeft 4 vakantieparken in België: Blankenberge, Mont-Saint-Aubert, Nieuwpoort en La Roche-en-Ardenne. Hun geografische ligging laat onze gasten toe om zowel een rijk cultureel erfgoed te ontdekken, als te kunnen genieten van de echte ongerepte natuur. Hoewel elk vakantiepark zijn eigen specifiek karakter heeft, delen onze domeinen een unieke filosofie. De toegankelijkheid voor iedereen en de flexibiliteit van onze diensten maken van de Floreal-domeinen een onweerstaanbaar vakantieverblijf.

In hotelformule of op appartement, alleen of met familie, om te ontspannen of te bewegen, er is voor ieder wat wils.

Culinaire speurneuzen, onze restaurants zullen uw smaakpapillen weten te prikkelen tegen betaalbare prijzen. Want Floreal streeft ernaar om kwalitatieve vakanties binnen een redelijk budget mogelijk te maken voor iedereen.

De vakantiedomeinen bieden zowel binnen als buiten tal van recreatie- en sportmogelijkheden aan met ondermeer: zwembaden, tennisvelden, bowlingbanen, of minigolfterreinen. Shows, themaverblijven, kinderanimatie en dansavonden zijn slechts enkele van de mogelijkheden om even te ontsnappen aan het alledaagse.

Dankzij hun buitengewone omgeving vormen onze infrastructuren de ideale locatie voor evenementen zoals huwelijks- en communiefeesten, verjaardagen en andere festiviteiten. Het Floreal-team voegt hier nog haar warmte en professionalisme aan toe. Of het nu een maaltijd aan tafel, een walking-dinner, een buffet, een tuinfeest, een barbeque of een coctailparty is, wij maken er een erezaak van om alles op maat te maken, rekening houdend met uw budget.

Floreal vakantiedomeinen
Camper met vrouw op camping

Kamperen in een oase van groen

Floreal Holidays staat natuurlijk niet alleen bekend om zijn prachtige vakantieparken, maar staat ook voor premium campings met een unieke ligging.
Heeft u vakantieplannen voor een fijne gezinsvakantie op een camping in België? Kies een plek waar je samen quality time kunt doorbrengen, maar waar er ook genoeg leuke uitgaansgelegenheden zijn voor de kinderen, zodat je zelf wat rust kunt beleven. Onze verschillende campings bieden allemaal een gevarieerd programma voor jong en oud, geschikt voor alle leeftijden en interesses.
Floreal exploiteert 7 campings en een camperpark, verspreid over het land. Van de zuivere lucht van de Belgische Ardennen over de prachtige heidevelden van de Antwerpse Kempen tot aan de Belgische kust. Deze regio's hebben alles in huis om de meest veeleisende vakantieganger te verleiden: heerlijke regionale keuken, talloze fietspaden, mooie wandelingen, boordevol cultuur, bossen en natuurlijk bossen. Op een camping van Floreal Holidays beleef je de mooiste avonturen.

Floreal campings
 

vergaderzaal presentatie

Uw evenement georganiseerd van begin tot einde !

Decennialang is Floreal Holidays in België uitgegroeid tot een belangrijke speler in het organiseren van seminaries en stelt de organisatie haar uitgebreide ervaring tot uw dienst.
Met 35 vergaderzalen en een capaciteit van 10 tot 700 (auditorium) personen gelegen op vier uitzonderlijke locaties, haar grote accommodatiecapaciteit, haar restaurants en de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, biedt Floreal Holidays een complete service aan bedrijven en organisaties op elk niveau. De seminarie-infrastructuren van de Floreal domeinen verzekeren u een aangenaam en gezellig kader voor al uw evenementen.

Seminaries, vergaderingen, personeelsfeesten, conferenties, congressen, productpresentaties, tentoonstellingen, banketten, recepties, cocktailfeestje, reuze barbecues, koude en / of warme buffetten, jubileum, bedrijfsfeesten ... allemaal mogelijkheden waarbij u op ons kunt rekenen!

 

Wat maakt ons nu uniek? 
 

Of u nu een specifiek project heeft of u zich in alle vrijheid verlaat op Floreal, wij bezorgen u in alle gevallen een verblijf op maat van uw wensen en noden dankzij onze flexibiliteit en aangepaste service. De seminariecentra zijn dan ook een perfecte wisselwerking tussen gezelligheid, warmte en professionaliteit op een “3-sterren”-niveau. Bij Floreal geniet u van een uitstekende verhouding prijs/kwaliteit, waarbij ieders beurs wordt gerespecteerd.

Door uw seminaries in één van de Floreal-domeinen te organiseren, geeft u senioren en minder fortuinlijke gezinnen indirect tevens de kans om op vakantie te gaan tegen aantrekkelijke prijzen.

Voor groepen en organisaties

Ontvangst en faciliteiten voor groepen

Een vakantie voor iedereen tegen een aangepast tarief

Onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding

Toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit