Overslaan en naar de inhoud gaan

Floreal Blankenberge

Ideale ligging
Ruime logementen
Ruime parking
  • Buffet dinner

Op zoek naar een locatie aan de kust voor jouw teambuilding? Bij Floreal hebben we gezellige en betaalbare accommodaties ter beschikking.

Ben jij op zoek naar de ideale uitvalsbasis voor een interessante en rustgevende teambuilding met jouw organisatie, bedrijf of vereniging? Ontdek samen wat een fantastische invloed een dag- of weekenduitstap aan de Belgische kust kan hebben op het groepsgevoel binnen jouw bedrijf. Een leuke accommodatie, complete service en het restaurant in de buurt van het gekozen verblijf is alvast verzekerd. Nood aan tips en originele activiteiten in de buurt? Wij helpen jou graag op weg om de juiste contactpersonen te vinden. Zo ben je zeker om volledig herboren met jouw team terug te keren naar huis. Boost de sfeer in jouw team met een teambuilding aan de Belgische kust!

 

Geniet met jouw bedrijf, organisatie of grote groep van een uitstekend verblijf en een complete service op een van onze 4 locaties in België.

Lijkt de Belgische kust jou de ideale regio voor een (zakelijk) seminarie? Boek dan nu en kies een rustgevend, aangenaam kader voor jouw (zakelijke) seminarie met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Naast een grote accommodatiecapaciteit beschik je over ruime vergaderzalen met een capaciteit van 10 tot 640 personen gelegen aan de Belgische kust. Ga met jouw bedrijf voor de complete service en geef jouw gasten, werknemers of vrienden een gezellig kader tijdens jouw event.

 

Vergaderzalen

Maak jouw keuze uit onze verschillende vergaderzalen met een capaciteit van 10 tot 640 personen. Volledig met complete service en restaurant ter plaatse.

Op zoek naar een grote vergaderzaal voor jouw event, bedrijfsfeest of seminarie? Bij Floral kies uit tal van kleine en grote vergaderzalen verspreid over heel België. Mag het nog iets groter? Dan hebben we ook een auditorium met 640 vaste zitplaatsen voor jou ter beschikking. Onze zalen zijn allemaal voorzien van kwaliteitsvol audiovisueel apparatuur.

Ontdek alle Floreal locaties en accommodaties geschikt voor jouw vergadering.

Ligging en contact

Contacteer Floreal!

We respecteren uw privacy en beheren uw persoonsgegevens op een verantwoorde en veilige manier

Ontvangst en faciliteiten voor groepen

Een vakantie voor iedereen tegen een aangepast tarief

Onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding

Toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit