Overslaan en naar de inhoud gaan

Lodge Venus

20 m² oppervlakte
1-2 personen
Terras
Toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit

Natuur, Comfort en Ecologie: Welkom bij Lodge Venus!

Lodge Venus biedt een unieke glamping-ervaring, waar comfort en milieuvriendelijkheid samenkomen. In elke lodge vind je comfortabele bedden en een privéterras met tafel, stoelen en parasol, zodat je volop kunt genieten van het prachtige uitzicht op de klif onder de open hemel. 

 

Voorzieningen

🛏️ 2 eenpersoonsbedden of 1 tweepersoonsbed*

⛱️ Privéterras met strandstoel

🚿 Gemeenschappelijke sanitaire ruimte (douches, WC, wastafels)

♿ Toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit

 

*De bedden zijn voorzien van matrasbeschermers, kussens en dekbedden. Je dient dus zelf lakens, hoeslakens en kussenslopen mee te brengen. Als alternatief kun je ook een beddengoedpakket huren tijdens je verblijf, inclusief hoeslakens, lakens en kussenslopen.

 

Milieuvriendelijk

Onze lodges zijn milieuvriendelijk, uitgerust met zonnepanelen die LED-verlichting en USB-poorten leveren om je elektronische apparaten op te laden. Bovendien maken we gebruik van bamboemeubels, een duurzaam en hernieuwbaar materiaal, dat de lodge een natuurlijke en elegante uitstraling geeft.

 

 

Boek nu!

Ben je met meer dan twee personen? Ontdek onze lodges voor 3-4 of 5-6 personen op het Pop-up Nature Camp Ardenne! Klik hier om meer informatie te vinden.

 

De Ardennen

Pop-up Nature Camp Ardenne

Ontdek ons Pop-up Nature Camp Ardenne vanaf 17 juni 2024 voor een zomer vol avontuur aan de prachtige rivier Semois! Onze camping vormt de ideale uitvalsbasis voor wandel-, fiets- en kanotochten. 

Mobilhomeplaatsen
Restaurant-bar
Sanitair
Ontdek meer

Ontvangst en faciliteiten voor groepen

Een vakantie voor iedereen tegen een aangepast tarief

Onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding

Toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit