Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie

Nieuwpoort

Lang leve een ontspannende en leuke vakantie aan zee ! In het vakantiepark van Floreal in Nieuwpoort vind je allerlei formules aan lage prijzen voor een vakantie op maat, aangepast volgens jouw behoeften en zin ! Families, groepen met vrienden, senioren, ... iedereen is welkom is deze moderne en gezellige vakantieclub !

Floreal Nieuwpoort, vakantie aan zee voor jong en oud!

Floreal Nieuwpoort biedt u moderne studio’s, met of zonder hotelformule, en appartementen aan. Het vakantiedomein is gelegen op
wandelafstand van het strand en winkelstraat. Floreal Nieuwpoort heeft zicht op de havengeul en is het vertrekpunt voor mooie wandelingen tot aan de grootste jachthaven van Europa.

Ons binnenzwembad is dé attractie voor de kinderen. Onze logerende gasten kunnen gratis gebruik maken van ons binnenzwembad met familieglijbaan.
Het aparte peuterbad is ideaal voor de kleintjes en in de whirlpool is het volop relaxen. Opgelet: buiten de schoolvakanties is het zwembad op maandag en dinsdag gesloten !

Onze gasten mogen ook de petanquevelden alsook het minigolfparcours van 18 holes gebruik maken.


Ligging en contactgegevens

Tel: 00 32 (0) 58 22 46 00

Accommodatie

Floreal Nieuwpoort biedt studio’s en appartementen aan voor gezinnen van 2 tot 7 personen.

Al onze logementen beschikken over:Hébergement Nieuport

  • ingerichte keuken
  • badkamer met douche en lavabo
  • toilet
  • televisietelefoon
  • koelkast
  • microgolfoven
  • balkon

Voor andersvalide bezoekers: twee studio’s met stoeltjeslift en aangepaste accommodatie.

De 62 studio’s bieden slaapgelegenheid aan 2 tot 3 personen.
Er is een bedkast voorzien met 2 éénpersoonsbedden en een zetelbed voor 1 persoon.

De 34 appartementen met 1 slaapkamer bieden slaapgelegenheid aan 5 personen.
In de living is er een bedkast voorzien met 2 éénpersoonsbedden, een slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden en een zetelbed.

De 45 appartementen met 2 slaapkamers bieden slaapgelegenheid aan 7 personen.
In de living is er een bedkast voorzien met 2 éénpersoonsbedden, een slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden, een slaapkamer met een stapelbed en een zetelbed.

In al onze logementen zijn er trappen.
Er zijn gratis traphekjes beschikbaar alsook kinderstoelen.
Extra bedden en kinderbedjes zijn mits betaling te verkrijgen.


Tarieven 2021

Raadpleeg ons online reservatiesysteem om de prijs van uw verblijf te kennen en reserveer uw vakantie op een snelle en eenvoudige manier.


Gastronomie

In Floreal Nieuwpoort is alles aanwezig om in te spelen op de vraag naar banketten en recepties. Gedurende het hele jaar organiseren verscheidene organisaties, ondernemingen en privé-personen bij ons recepties, diners… en dit voor zowel enkele personen als tot 200 personen.

Resto@C

Welkom in onze vernieuwde Resto@CDe voorgaande Soesol werd volledig gestript en omgetoverd tot een aangename omgeving met rechtstreekse toegang tot de speeltuin en ons vernieuwde terrasHet nieuwe interieur en de openheid van de ruimte worden door onze klanten zeker gesmaakt. Tijdens het paasverlof en het hoogseizoen zijn de welgekende buffetten “a gogo” aan een democratische prijs terug van de partij.
Volgens uw eigen budget en wensen kan u ook terecht voor uw feesten, seminaries, groepsmaaltijden, daguitstappen of een dagmenu. Het gekende concept wordt aangepast met een upgrade van onze bistro, met een vernieuwde kaart, suggesties, vis van de dag,…
Neem vrijblijvend contact met ons op voor verdere inlichtingen. 

Bistro Floreal

Om rustig en gezellig wat bij te praten, is onze vernieuwde Bistro Floreal de ideale plaats. Een grote keuze aan snacks, warme en koude dranken, ijsjes, pannenkoeken, wafels alsook het ontbijtbuffet wacht op u. Met zicht op het zwembad kan u uw kinderen zien zwemmen. In de zomerperiode kan u genieten op het terras, de ideale plaats om een oogje in het zeil houden terwijl de kinderen ravotten in onze speeltuin. Tijdens de Belgische schoolvakanties is er entertainment en zijn er activiteiten voorzien voor een zeer breed publiek.

Paasbrunch

Tijdens de Paasvakantie kan u naast het normale ontbijt nu ook genieten van onze rijkelijke Paasbrunch op zondag 4 en zondag 11 april. Reservatie via receptie.nieuwpoort@florealgroup.be of via de receptie (058 22 46 00).


Andere informatie

Floreal Nieuwpoort, vakantie aan zee voor jong en oud!

Nieuwpoort is een bloeiende badplaats. De havengeul is ideaal gelegen voor wandelingen en fietstochten.
Met zijn grootste jachthaven van Europa kan je de schippers in actie zien en de luxejachten bewonderen.Nieuport tourisme

In Nieuwpoort kan je naar hartenlust actief wandelen en fietsen. Floreal Nieuwpoort is een officieel door Toerisme Vlaanderen erkend ‘fietsvriendelijk verblijf’. Fietsen langs de Ijzer richting Diksmuide of tussen de Polders en duinen door naar Veurne.

In Nieuwpoort vindt het groots evenement ‘Verrassend Maritiem Nieuwpoort’ plaats.
Tijdens de Nieuwpoort International Boat show kunt u tweedehandsartikelen voor de watersport kopen.

Nieuwpoort is dichtbij andere badsteden gelegen zoals Koksijde waar het Delvauxmuseum te bewonderen is en Plopsaland - de familieattractie in Adinkerke.

Geregeld zijn er geleide natuurwandelingen langs het strand te Nieuwpoort-Bad.
Wandelaars komen tot rust in het Natuurreservaat ‘De IJzermonding’.

De Sint-Bernardusfeesten, 3 dagen top live entertainment, animatie, braderie en straattheater.
Op zondag is er tijdens deze feesten naar jaarlijkse traditie de optocht en zegening van de Sint-Bernardushonden.

Tijdens de reuzenstoet, op de 2de zondag van juli ziet Nieuwpoort het heel groots. De gastheer Jan Turpijn, de grootste gedragen reus van Europa, en andere Nieuwpoortse reuzen verwelkomen reuzen uit alle streken.

Elke winter garantie op sneeuw! Op het marktplein in Nieuwpoort ligt er een sneeuwtapijt met een glijbaan van 2,50 meter hoog en 20 m lang.

Tijdens de kerstvakantie worden er iedere dag evenementen voorzien.

VOOR JONG EN OUD

Naar goede gewoonte verwent Floreal Nieuwpoort niet enkel de kleinsten onder ons met een uitgebreid animatieprogramma, maar staat het animatie-team ook paraat om de ouders en grootouders te entertainen. Ieder seizoen zijn er tal van evenementen, shows, workshops en andere animatie voorzien... lees meer


Seminaries te Neuwpoort
Business Meeting Nieuport

In de kleine badplaats Nieuwpoort, op enkele honderden meters van het strand van Nieuwpoort-Bad, biedt Floreal Nieuwpoort u een ontspannen kader voor het organiseren van seminaries à la carte in functie van uw wensen.

Reserveer uw seminarie te Floreal NieuwpoortReserveer uw vakantie bij Floreal Nieuwpoort 

 
 
 
 
 
 
 
 
Steun
 
 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Newsletter