Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie

Vakantiepark in Malmedy

In  het hart van het historische centrum van het kleine pittoreske, culturele en volkse stadje Malmedy ligt Floreal Malmedy, een  klein, bescheiden en zeer gezellig gebouw, dat de pracht van de natuur van de Hoge Venen combineert met faciliteiten van het commerciële centrum.

Floreal Malmedy: een gezellig nestje aan de rand van de Venen

Floreal Malmedy verwelkomt u graag in één van de 12 kamers met hotelformule. Het etablissement bevindt zich op La Grande Place Albert I in Malmedy, en slechts op enkele stappen van de kathedraal van de heilige Petrus en Paulus en de bekende beiaard met zijn 35 klokken uit 1786. Dichtbij het circuit van Spa-Francorchamps, op enkele kilometers van de abdij van Stavelot, de stuwdam van Robertville, het kasteel van Reinhardstein, de watervallen van Coo, en het natuurcentrum van de Botrange, vormt dit accommodatiecentrum de uitvalsbasis voor uitstappen met de auto, te voet, of per mountainbike in de Venen en de Oostkantons.


Ligging en contactgegevens


Accommodatie

12 kamers in hotelformule

De 12 zeer comfortabele kamers beschikken over een badkamer met douche, haardroger en toilet, tweepersoonsbedden, een telefoon, tv en internet (WiFi).

De meeste kamers kijken uit op de grote markt van Malmedy.


Prijzen

Kamers in hotelformule

Kamers in hotelformule

 • Prijs per persoon en per nacht
1 tot 2 personen 3 personen
Kamer + ontbijt € 82,50 € 118
 • Deze Floreal wordt uitgebaat door een zelfstandige exploitant. De kortingen voor de leden ABVV en AC zijn van toepassing.
 • Aankomst vanaf 13u30 en vertrek voor 10u00
 • Korting: Leden van ABVV: 10 % op het logement - Leden van CG/TKD: 25 % op het logement
 • Supplement : huur kinderbed: € 5/nacht, éénpersoonskamer: € 15/nacht

Gastronomie

Het restaurant haar zonneterras op de Grand Place Albert I serveert gevarieerde, verfijnde en lichte multiculturele gerechten met een vleugje exotisme gebracht door de nieuwe verantwoordelijke.  De aangeboden gerechten zijn van kwaliteit en  de inrichting die in 2012 volledig vernieuwd is, geeft een moderne en hedendaagse toets met innovatieve en elegante tinten aan het geheel.

Het restaurant straalt een intieme sfeer uit en beschikt over een scala aan Franse-,
Italiaanse- en wereldwijnen, vergezeld van kleine appetizers of huisbereide gerechten. Een ideale plaats om vrienden te treffen. Een brede selectie van aperitieven en digestieven, met vooral rum en whisky van alle merken en streken wordt ook aangeboden. 

Het restaurant is geopend van donderdag tot zondag van 8u30 tot 22u00.

Een zaal met een capaciteit tot +/- 100 personen en een aparte ingang laat toe om evenementen te organiseren zoals familiefeesten, recepties, banketten, vergaderingen en andere groepsactiviteiten.

Bekijk hier de website van het restaurant


Andere informaties

Toeristische activiteiten in de omgeving

Malmedy

 • Meerdere gebouwen uit de 18e eeuw ( het oude klooster, de huizen van Maraite, Villers en Vinette; de oude hal van Gretedar, het monument van Apollinaire, vele kerken en kapellen)
 • De Sint-Petrus-en-Paulusabdijkathedraal en de beiaard.
 • 2 musea: het Malmundarium, dat het culturele en toeristische hart van Malmedy vormt met zijn carnaval- en papieratelier, de schatten en relikwieën van de kathedraal… en het museum van Baugnez, dat de herinnering aan de Slag om de Ardennen vereeuwigt.
 • Een zwembad met aangrenzend volleybalterrein en petanquevelden, minigolf, bike park, speeltuin in het park “des Tanneries”, bowling, Sniper Zone (Paintball),…zorgen voor een onvergetelijk verblijf.

www.malmedy.be

Kasteel van Reinhardstein

  • Gelegen in het hart van de Venen,  op 800 m van de stuwdam van Robertville,  boven op een rots, prijkt het Kasteel uit boven de Warche.

www.reinhardstein.net

Meer van Robertville

 • Op een oppervlakte van 62 hectare kan u tal van wateractiviteiten beoefenen (vissen, kanoën of kajakken, ...), maar eveneens tennissen, minigolfen en fietsen.

www.robertville.be

Abdij van Stavelot

Drie musea verwelkomen de bezoekers ter plaatse:

 • Het museum van het Vorstendom Stavelot-Malmedy
 • Het museum van het circuit Spa-Francorchamps
 • Het museum van Guillaume Apollinaire

Circuit van Francorchamps

 • Het circuit vormt een driehoek tussen Francorchamps, Malmedy en Stavelot.

www.spa-francorchamps.be

Plopsa Coo

 • Dit attractiepark is een paradijs voor de allerkleinsten.

Wandelingen

 • Tal van wandelingen vanuit Malmedy laten u de omgeving ontdekken ( themawandelingen “vingerhoedskruid”; “narcissen”; “lelies”; “viooltjes”, bloemenroute, gegidste wandeltochten)

www.malmedy.be


Boek hier uw verblijf

 
 
 
 
 
 
Steun
 
 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = Deze velden zijn verplicht)

Newsletter