Overslaan en naar de inhoud gaan

Vakantie op een camping of vakantiedomein? De Ourthe wacht op jou!

Gepubliceerd op: 09-06-2023

Met de vele toeristische attracties langs de Ourthe is deze regio een paradijs voor Belgische vakantiegangers. Wordt het ook jouw bestemming voor je volgende vakantie in eigen land? Bij Floreal Holidays voel je je hier alvast meteen thuis dankzij de geweldige campings en vakantiedomeinen in de streek. Lees hier wat voor leuks je allemaal te wachten staat!

Zwembad Floreal La Roche-en-Ardenne

Hittegolf of regenweer? Er valt altijd wat te beleven aan de Ourthe

Een sportfanaat zal zich 300% kunnen uitleven in de Belgische Ardennen. Fietsen huren om de omgeving te verkennen of een verfrissende kajaktocht? Alles kan! Toch nog op zoek naar dat tikkeltje meer adrenaline? Maak dan een korte verplaatsing naar Adventure Valley in Durbuy en verleg je grenzen op het hoogteparcours. Voor de echte durfals is er zelfs een 35 meter hoge vrije val.

Houd je toch liever van wat rust, dan is de omgeving perfect voor jou. Neem een kijkje bij de befaamde ruïnes van het feodale kasteel en bewonder het uitzicht op La Roche-en-Ardenne. Wist je ook dat ‘the big 5’ zich in het wildpark bij de Grotten van Han hebben genesteld? Leer bij over het Europees wildleven met een safari-auto of, voor zij die durven, te voet. 

Voor een gezinsuitstapje met jonge kindjes is er ook Houtopia. Het park spreekt letterlijk alle zintuigen aan en laat een wereld opengaan vol verwondering.

Klaar voor een fantastische ontdekking? Boek dan snel je verblijf in de buurt.

Openluchtzwembad, here I come!

Zijn hotelkamers, studios of appartementen volledig jouw dada? Dan voel je je vast en zeker helemaal thuis op ons vakantiedomein in La Roche-En-Ardenne. Met een petanquebaan, openluchtzwembad, speeltuinen en zelfs tennisvelden in de omgeving, kan je hier je logement tot en met 6 personen boeken. Ideaal voor je familie-uitstap dus! 

Vakantie voor de hond én het baasje

Ook je hond heeft af en toe deugd van vakantie! Een camping naast de Ourthe klinkt dan ook als de nieuwe hit van Angèle in de oren (fantastisch dus). Eén van de campings in La Roche-en-Ardenne is zelfs voorzien van een hondendouche. Zo kan ook jouw hond lekker ruikend paraderen voorbij de andere caravans, mobilhomes of tenten na een dagje spelen.

Een toernooitje petanque, volleybal of tafeltennis? Als kampeerder op de camping kan je deze faciliteiten optimaal benutten. Voor de kinderen is er zelfs een leuke speeltuin en een professioneel animatieteam dat met veel plezier allerlei activiteiten voorziet tijdens de zomer.

Kan jij ook niet langer wachten om je vakantie vast te leggen? Neem dan gerust telefonisch contact op met Floreal Holidays via +32 800 11 505 of vul het online contactformulier in. We kijken ernaar uit om je binnen enkele maanden op ons vakantiedomein of de campings in La Roche-en-Ardenne te verwelkomen!

Ontvangst en faciliteiten voor groepen

Een vakantie voor iedereen tegen een aangepast tarief

Onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding

Toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit