Overslaan en naar de inhoud gaan

Met je hond op vakantie? Welkom bij Floreal Holidays!

Gepubliceerd op: 12-05-2023

Hondeneigenaars, opgelet! Op zoek naar een bestemming om deze zomer met je hond op vakantie te gaan? Floreal Holidays heeft heel wat in petto! Profiteer van allerlei verfrissende en avontuurlijke activiteiten in de omgeving van onze locaties en beleef aan de zijde van je huisdier een topvakantie in België.

Dog looking into tent

Verfrissing aan de kust

Wat dacht je van heerlijk ravotten met je hond op het strand of in de zee? Daarvoor kan je terecht op het camperpark van Floreal Blankenberge. Op een kwartiertje wandelen van het Floreal Holidays vind je de Fonteintjes. Via de deels natuurlijke duinplassen wandel je tot in Zeebrugge en kan je hond zich onderweg verfrissen met een plons in het water.


Toch niet voldoende beweging voor je hond? Ga dan naar de hondenloopweide in de J. van de Puttelaan 7 om alle energie de vrije loop te laten. En afsluiten? Dat doe je uiteraard met een lekker drankje en hapje in Brasserie Oosterstaketsel of bij Belgium Pier.

Natuur in de Ardennen 

Jij en je hond deinzen niet terug van wat avontuur? Dan is La Roche-en-Ardenne de camping die jij zoekt. Kies voor activiteiten in de omgeving zoals kajakken in de Ourthe of breng een bezoekje aan het meer van Nisramont om te suppen met je hond. Maat let op: droog blijven, is niet gegarandeerd! Gelukkig beschikt de camping over een hondendouche zodat ook je hond fris gewassen de avond kan beleven. 

Geniet bovendien van de prachtige bossen en maak je ochtendloopje wat fascinerender door de golvende lijnen van het landschap.

Met je hond naar de stad? Dat kan in Antwerpen!

Geen zin in avontuur, zee of strand, maar ga je tijdens je vakantie graag steden bezoeken? Dan is camping Het Veen ideaal. Het ligt op een steenworp van Antwerpen. Ontdek de Koekenstad samen met je hond.

Combineer je een stadsbezoek graag met wat natuur? Dan kan je terecht op de Kalmthoutse heide. Wist je dat er zelfs een gebied is waar de hondjes kunnen ravotten zonder leiband? Zoek De Uitlegger op via je gps en spelen maar!

Zowel je kinderen als je hond plezieren? Breng dan een bezoekje aan Hof De Bist. Daar is een speciaal ontworpen hondenloopzone voor je viervoeter én een fantastische speeltuin voor je kids. Zeker een win-win!

Floreal Holidays is de ideale partner voor een zomervakantie met je hond. Dankzij de gunstige locaties van onze campings beleef je samen met je viervoeter de leukste momenten. Neem gerust even contact op mochten er vragen zijn. Dat kan telefonisch via +32 800 11 505 of via ons online contactformulier. We helpen je met veel plezier verder!

 

We respecteren uw privacy en beheren uw persoonsgegevens op een verantwoorde en veilige manier

Ontvangst en faciliteiten voor groepen

Een vakantie voor iedereen tegen een aangepast tarief

Onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding

Toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit