Overslaan en naar de inhoud gaan

Waar plan jij jouw bedrijfsseminarie in België?

Gepubliceerd op: 19-09-2022

Op zoek naar een geschikte locatie voor uw bedrijfsuitje in België, maar weet je niet wat te kiezen door het overvloedige aanbod? Met haar ervaring in het organiseren van bedrijfsseminaries geeft Floreal enkele tips prijs om uw keuze in Wallonië en Vlaanderen eenvoudiger te maken.

colleagues networking

Seminariezalen in de regio van Doornik: een oase van ontspanning

Een locatie om uw werknemers samen te brengen dichtbij de Franse grens wordt vaak gewaardeerd door bedrijfsleiders. Daarom is Mont-Saint-Aubert in de buurt van Doornik heel gunstig voor seminaries en biedt het bepaalde voordelen

  • Voor een Belgisch bedrijf: het grensgebied bij Quiévrain biedt veel mogelijkheden tot ontspanning voor een tweedaagse seminarie. De steden Lille (Rijsel) en Louvre de Lens liggen op een steenworp afstand. Daarnaast zijn er ook verschillende brouwerijen in de buurt. Ideaal voor een bedrijfsbezoek inclusief een verfrissend drankje dus!
     
  • Voor een Frans bedrijf: De prijs voor het opzetten van een seminarie, conferentie of ander bedrijfsevenement is veel gunstiger in België dan in Frankrijk. Je portefeuille zal je dus dankbaar zijn.
     
  • Voor Brusselaars: De streek in de regio Doornik biedt veel potentieel voor wie zich dagelijks in files bevindt.  Deze stad met de 5 torens creëert namelijk een oase van rust.

Congrescentra aan de Belgische kust: de bereikbaarheid

Ben je eerder op zoek naar een plaats om veel mensen te ontvangen? Kies er dan voor om je bedrijfsevenement aan de Belgische kust te organiseren. Nieuwpoort en Blankenberge hebben uitstekende voorzieningen en bieden een uitstekende bereikbaarheid via de snelweg of met de trein. 

Zelfs voor een Europees congres kunnen alle deelnemers – inclusief Britten – het businesscenter gemakkelijk bereiken. De Shuttle en Eurostar stoppen namelijk op een steenworp van de Belgische kust. 

Vergaderen of teambuildings in de Belgische Ardennen: rust is prioriteit

Niet enkel op zoek naar een locatie om te vergaderen of uit te rusten? De Belgische Ardennen is wat jij zoekt! Zo kan je bijvoorbeeld een seminarie geven in een groene natuurlijke omgeving wat bevorderlijk is voor de concentratie en om te herbronnen. Koppel je graag jouw bedrijfsseminarie aan een teambuilding? Schakel dan externe partners in die voor de nodige ontspanning en verrijkende teambuildingsactiviteiten in de Ardennen zorgen.

Een seminarie op een camping? Ook dat is mogelijk!

Een seminarie op een camping lijkt ongewoon, maar het biedt tal van interessante mogelijkheden die in je voordeel kunnen spelen. Voor kleine lokale bedrijven met een kleiner budget is een vergaderzaal huren op een camping heel interessant. Het biedt de mogelijkheid om de werknemers buiten hun bedrijf samen te brengen en een frisse neus te halen. Het is namelijk een betaalbare gelegenheid om discreet en in een natuurlijke omgeving samen te komen.

Heb je nog twijfels over de locatie van je bedrijfsuitje in België?

Floreal is gespecialiseerd in het organiseren van zakelijke bijeenkomsten in België. We bieden verschillende locaties voor seminaries, conferenties en teambuildings aan in Vlaanderen en Wallonië. Aarzel niet om ons telefonisch te contacteren +32 800 11 505 of via ons online formulier meer uitleg te vragen.

 

Ontvangst en faciliteiten voor groepen

Een vakantie voor iedereen tegen een aangepast tarief

Onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding

Toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit