Overslaan en naar de inhoud gaan

Vakantiedomeinen en campings: alle animatie op een rijtje!

Gepubliceerd op: 31-07-2022

Droom jij ook van een vakantie in een vakantiedomein of camping in België met tal van leuke activiteiten? Dan ben je aan het juiste adres! Spendeer je vakantie bij Floreal samen met de hele familie of al jouw vrienden.

Petanque

Animaties en activiteiten in onze vakantiedomeinen aan de noordzee

In onze vakantiedomeinen in Blankenberge en Nieuwpoort kan je het hele jaar lang terecht voor leuke animaties voor jong en oud. Ga jij met kinderen of jouw familie op vakantie? Boek dan zeker tijdens de zomervakantie, het voorjaar of in de winter om ons ruim animatieprogramma te ontdekken. Kinderen worden zelfs ontvangen door onze Floreal mascotte: de mooie kleurrijke vlinder Florie. Eerder een liefhebber van de prachtige bossen van de Ardennen? Geen probleem, want ons vakantiedomein in La Roche-en-Ardenne biedt ook kinderanimatie tijdens de schoolvakanties.

Iedere dag van de vakantie heb je de keuze uit een ruim aanbod activiteiten:

  • Knutselen;
  • Voorstellingen;
  • Spelletjes;
  • Animatie aan de rand van het zwembad;

Onze animatoren zorgen ervoor dat alles naar wens is en bieden activiteiten aan op maat voor kinderen, pubers, ouders en grootouders. Voor onze senioren bestaan er leuke dansavonden op zaterdag, maar ook activiteiten zoals bingo, houten spelen, petanque of minigolf worden voorzien. De senioren vinden alvast hun weg naar onze vakantiedomeinen in België. Plan je een seminarie met de werknemers van jouw bedrijf in onze vakantiedomeinen in België? Dan voorzien wij met veel plezier museumbezoeken, uitstappen met de fiets, wedstrijdjes met de gocart, wijntastings en veel meer.

Themaweekends in de Ardennen of aan de Belgische kust 

Buiten de vakantieperiodes biedt Floreal, zowel in de zomer en de winter, allerlei leuke themaweekends aan in haar vakantiedomeinen in België. Ontdek de wijd gestrekte natuur in La Roche-en-Ardenne, het prachtig uitzicht in Mont-Saint-Aubert of breng een gastronomisch weekend door aan onze Belgische kust. Ga mee met een themaweekend in onze vakantiedomeinen in Mont-Saint-Aubert, Nieuwpoort, Blankenberge of La Roche-en-Ardenne.

Zomeractiviteiten in onze campings in België

Op de campings van Floreal in België vindt u allerlei leuke activiteiten voor alle leeftijden. De animaties worden tijdens schoolvakanties georganiseerd met een uitzonderlijk aanbod in juli en augustus. Kinderen, pubers, volwassenen en senioren kunnen een verfrissende plons nemen in het zwembad, smullen van een grootse barbecue, genieten van gezellige aperitief-concerten of hun petanque talent showen tijdens de inter-camping-wedstrijden. Op zoek naar wat rust in de natuur? Ook fiets- en wandeluitstappen zijn ideaal in de buurt van onze campings en vakantiedomeinen.

Breng jouw vakantie door bij Floreal

Voor alle noodzakelijke informatie of prangende vragen voor jouw heerlijke vakantie kan je onze medewerkers contacteren. Bel ons gerust op +32 800 11 505 of vul het contactformulier in. Kies nu voor plezier en ontspanning in onze vakantiedomeinen of op onze campings in België!

Ontvangst en faciliteiten voor groepen

Een vakantie voor iedereen tegen een aangepast tarief

Onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding

Toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit