Overslaan en naar de inhoud gaan

Organiseer een origineel seminarie aan de Belgische kust

Gepubliceerd op: 17-08-2022

Een origineel seminarie organiseren voor uw werknemers? Aan de Belgische kust is het succes ervan gegarandeerd. De kust biedt verschillende mogelijkheden aan om uw seminarie aan te kleden: van overnachting tot teambuilding activiteiten. Floreal Seminars heeft een jarenlange ervaring in het aanbieden van bedrijfsevenementen. Kom alles te weten voor jouw personeelsuitje!

Teambuilding op het strand

Kies voor de juiste capaciteit en opstelling van de vergaderzaal 

Om te zorgen dat uw seminarie goed verloopt, heeft u de juiste grootte van vergaderzaal en gewenste opstelling nodig. Kiest u voor enkel zitplaatsen, een tafel per deelnemer, een rechthoekige, theater of U-opstelling? Het ervaren businesscentrum Floreal Blankenberge biedt 15 moduleerbare vergaderzalen. Afhankelijk van de opstelling kun u daar comfortabel vergaderen met een groep vanaf 10 mensen. Daarnaast is er ook een auditorium met 650 zitplaatsen om grote groepen toe te spreken.

Moderne infrastructuur maakt uw seminarie succesvol 

Het succes van uw seminarie hangt grotendeels af van de infrastructuur van de vergaderzaal. Een moderne, uitgebreide technologische ondersteuning is altijd handig. Denk maar aan een projector, CD-speler, DVD-speler, LCD, geluidsversterking, vertaalcabines, wifi … Kijk dus op voorhand wat er aan multimedia voorhanden is op de locatie waar u uw seminarie wilt organiseren.

Catering op maat voor uw bedrijfsevenement

Een aangepaste cateringformule op uw bedrijfsevenement is belangrijk. Heeft u tijd voor een uitgebreide maaltijd of verkiest u eerder een werklunch? Een goed businesscentrum biedt verschillende maaltijdformules aan. Dat kan gaan van heel basic tot uitgebreid: een koude schotel, een broodjeslunch, een verzorgd driegangenmenu of een uitgebreid menu met aperitief en wijn. U kiest op basis van uw budget en beschikbare tijd.

Aangepaste groepsverblijven voor een tweedaags seminarie

Duurt uw bedrijfsevenement meerdere dagen? Kies dan voor een seminarie-centrum waar u kunt overnachten om de tijd maximaal te benutten. U kunt kiezen voor een hotel om de hoek of uw evenement plannen in een businesscentrum dat deel uitmaakt van een vakantiedomein zoals Floreal in Blankenberge. U geniet dan van alle andere voordelen.

Een origineel seminarie: kies de goede randactiviteiten

Om uw seminarie origineel te maken, is een unieke ligging met veel randactiviteiten perfect. Zo kunt u het werk afwisselen met voldoende ontspanning om de productiviteit te verhogen. De groepsverblijven aan de Belgische kust bieden de mogelijkheid om zelf originele uitstapjes en teambuildings te plannen. Maak bijvoorbeeld een verfrissende wandeling op de dijk of in de duinen, huur een fiets of gocart of speel een rondje jeu-de-boule. Verkiest u toch een extra dimensie bij uw seminarie, ga dan voor een professioneel georganiseerde teambuilding.

De ingrediënten voor een geslaagd bedrijfsevenement

Let op volgende zaken die de basis vormen van een geslaagd bedrijfsevenement:

  • Afgestemde vergadercapaciteit van 10 tot 640 mensen met gewenste opstelling;
  • Moderne vergaderfaciliteiten zoals video, wifi, vertaalcabines;
  • Catering afgestemd op uw wensen en budget;
  • Goede bereikbaarheid en parking;
  • Overnachting op dezelfde plaats;
  • unieke ligging met originele activiteiten.

Op zoek naar de perfecte locatie voor uw origineel seminarie?

Vraag gerust een catalogus aan om inspiratie op te doen voor een geslaagd seminarie. Wenst u te reserveren voor uw bedrijfsevenement? Het team van Floreal Business helpt u graag verder.

Ontvangst en faciliteiten voor groepen

Een vakantie voor iedereen tegen een aangepast tarief

Onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding

Toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit