Overslaan en naar de inhoud gaan

Een betaalbaar vakantiedomein vinden in België: het kan!

Gepubliceerd op: 18-07-2022

De zomervakantie is het ideale moment om er even tussenuit te zijn en de batterijen op te laden. Bij Floreal zijn we overtuigd van het belang van een vakantie voor iedereen. Daarom bieden wij vakanties aan op onze vakantiedomeinen aan zeer voordelige prijzen. Zo is er voor ieder wat wils!

Aanmeldbalie

Het doel van Floreal: een vakantie voor iedereen

Floreal Holidays is een vereniging zonder winstoogmerk. In onze statuten is dus ook opgenomen dat wij ons engageren om personen met een lager of minder voordelig inkomen een fijne, ontspannen vakantie aan te bieden in een gezellige omgeving. Met het volledige team van Floreal staan wij achter dit doel, of het nu op onze campings aan zee of vakantiedomeinen in de Ardennen is.

Een korting op de verblijfskosten voor leden van de algemene centrale-ABVV

Dankzij de steun van verschillende organisaties is Floreal in staat om voordelige prijzen aan te bieden. Zo kunnen we bijvoorbeeld mooie kortingen geven tot 25% aan de leden van de Algemene Centrale van ABVV.

Interessante promoties voor jouw vakantie met familie of vrienden

In het laagseizoen - dat is in november, januari en februari - kan je genieten van bijzonder interessante promoties in de verschillende vakantiedomeinen van Floreal in België.

Gratis animatie en activiteiten tijdens uw vakantie

Floreal heeft een heel uitgebreid animatieprogramma voor klein en groot dat volledig inbegrepen is in de prijs van jouw vakantie. Dankzij deze formule kan iedereen zich volledig ontspannen en 100% genieten van zijn verblijf, zonder extra supplementen. Naast de animatie biedt Floreal ook een veelzijdige infrastructuur met een minigolf, tennisvelden, sportterreinen, speeltuinen, springkastelen… Zo kan je na een toffe dag ‘s avonds ook nog genieten van verschillende shows, optredens en spelen, terwijl jouw kids zich amuseren in onze toffe ateliers. Tot slot organiseren wij allerlei uitstappen, wandelingen en themaweekenden zodat je de prachtige streek rond onze vakantiedomeinen in België kan ontdekken.

Meer te weten komen over een leuke vakantie aan een kleine prijs?

Snuister verder op onze website of download onze brochures over de verschillende vakantiedomeinen en campings van Floreal. Heb je specifieke vragen voor ons? Contacteer ons dan gerust via telefoon op het nummer  +32 800 11 505, of het online formulier. Wij helpen jou met veel plezier verder!

Ontvangst en faciliteiten voor groepen

Een vakantie voor iedereen tegen een aangepast tarief

Onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding

Toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit