Overslaan en naar de inhoud gaan

Een bedrijfsevent organiseren? De locatie ‘does the trick’!

Gepubliceerd op: 01-02-2024

De zoektocht naar een locatie voor je bedrijfsevent hoeft niet langer te duren! Floreal Holidays heeft voor elk soort evenement de formule om er een succes van te maken. Een zaal of auditorium, met of zonder overnachting, met buffet of bbq? Alle faciliteiten vind je op onze 4 locaties in België. Ontdek welke keuze matcht met jouw bedrijf.

 

Event met collega's

De locatie bepaalt niet alleen de sfeer van je bedrijfsevent, maar ook de beschikbare mogelijkheden en activiteiten. Gelukkig bieden we verschillende mogelijkheden zodat je jouw event naar wens kan personaliseren. Of je nu wilt uitwaaien aan zee of genieten van de frisse boslucht in de Ardennen, de keuze is aan jou!

Floreal La Roche-en-Ardenne: een rustgevend toevluchtsoord

In La Roche-en-Ardenne ben je verzekerd van een rustgevende omgeving voor je bedrijfsevent. Met acht vergaderzalen met invallend natuurlijk zonlicht en een betoverend uitzicht, bieden we de perfecte setting voor je bijeenkomst. Ook koffie, thee, sinaasappelsap en gebak ontbreken niet tijdens de pauze. Dit alles is beschikbaar in La Roche-en-Ardenne met of zonder overnachting en ontbijt.

Floreal Mont-Saint-Aubert: een adembenemend uitzicht

Voor een event met een adembenemend uitzicht op Doornik is Floreal Mont-Saint-Aubert the place to be. Met afstembare zalen, diverse activiteiten en uitgebreide diensten biedt Floreal een totaalpakket aan. Ze hebben 46 kamers ter beschikking, gratis wifi, parking, een brasserie en zeven vergaderzalen met didactisch materiaal. Dit alles kan jij reserveren met of zonder overnachting.

Floreal Blankenberge: de grootste capaciteit

Bij Floreal Blankenberge nemen we je event van start tot finish onder onze vleugels. Met diverse vergaderzalen én een auditorium bezit Blankenberge over het meeste ruimte. Geniet van gratis wifi, tolkcabines, sport- en ontspanningsmogelijkheden en een privéparking. Dit alles is beschikbaar met of zonder overnachting.

Floreal Nieuwpoort: culinaire verwennerij

Of je nu kiest voor een buffet, een BBQ of een elegant 3-gangenmenu, de catering bij Floreal Nieuwpoort verwent je deelnemers met heerlijke gerechten. Nog technisch materiaal nodig voor je workshops? Dankzij een beamer, plasmascherm en gratis wifi haal jij alles uit je evenement. 

Of het nu gaat om culinaire verwennerij, audiovisuele ondersteuning of sportieve teambuilding, de locaties van Floreal Holidays hebben het allemaal. Neem vandaag nog contact met ons op om je event te bespreken en ontdek hoe we samen jouw ideale bedrijfsevent kunnen opstarten. Contacteer ons dan via +32 800 11 505 of vul het online contactformulier.

 

Ontvangst en faciliteiten voor groepen

Een vakantie voor iedereen tegen een aangepast tarief

Onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding

Toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit