Overslaan en naar de inhoud gaan

De leukste vakantiedomeinen in België voor een geslaagde vakantie met kinderen

Gepubliceerd op: 31-05-2022

Op vakantie op een vakantiedomein in eigen land? Bij Floreal Holidays is er voor elk wat wils!

Een vakantiedomein met kinderen, succes verzekerd

Voor een vakantie of weekendje weg met kinderen in België is een vakantiedomein een echte aanrader. Je vindt er alles onder één dak: slapen, eten en ontspanning. Dit zowel letterlijk als figuurlijk, zodat je niet volledig afhangt van ons Belgische weer voor een geslaagde vakantie.

Spelende kinderen

Familiekamers aan een betaalbare prijs

Op een vakantiedomein kan je meestal familiekamers of vakantiehuisjes boeken voor een zeer aanvaardbare prijs. Bij Floreal verhuren wij appartementen voor 5 tot 7 personen. Deze hebben steeds:

  • één of twee aparte slaapkamers;
  • een ingerichte keuken;
  • een eethoek;
  • een salon;
  • een badkamer ;
  • en vaak een balkon. 

Ideaal om je vakantie, ook met een groot gezin, in te vullen naar jouw eigen wens!

Zelf koken, gezellig op restaurant of lekker afhalen

Je eigen maaltijden klaarmaken en eten in je appartement is perfect mogelijk. Toch geen zin om te koken? Goed nieuws, want een vakantiedomein brengt ook heel wat eetgelegenheden met zich mee. Tafel gezellig in een taverne, dineer in een chiquer restaurant of ga gewoon je favoriete maaltijd afhalen. 

Een geslaagde vakantie voor kinderen: animatie en ontspanning

De aanwezigheid van animatie op vakantiedomeinen maakt een gegarandeerd succes van je vakantie met kids. Tijdens de schoolvakanties is er zelfs animatie voor kinderen én volwassenen. Alle vakantiedomeinen van Floreal zijn alvast uitgerust met:

  • Minigolf;
  • Petanque-banen;
  • Speeltuinen ;
  • en lekker veel ruimte om buiten te kunnen ravotten. 

 

Daarnaast organiseren we voor de kinderen nog dans- of knutselnamiddagen, wandelzoektochten, minigolf wedstrijden… terwijl de ouders even de batterijen kunnen opladen met een heerlijk boek of een gezellige avond met live muziek, optredens, quizzen en shows voor het hele gezin. Elk vakantiedomein heeft natuurlijk nog specifieke animatie typerend aan de ligging.

 

Onze leukste vakantiedomeinen per regio

La Roche-en-Ardenne, genieten in het groen

Floreal La Roche is gelegen in het hart van de Ardennen, net buiten het stadje La Roche-en-Ardenne. Op het vakantiedomein kan je volop genieten van waterplezier aan de oevers van de Ourthe of een verfrissende plons in het buitenzwembad. De sportieve actievelingen kunnen zich terwijl volledig uitleven op het multi-sportterrein of talloze boswandelingen en mountainbike-routes verkennen. De Ardennen zijn perfect om jouw dag te vullen met een avontuurlijke, historische of ludieke uitstap.

Mont Saint Aubert, een uniek kader in de provincie Henegouwen

Floreal Mont Saint Aubert ligt op de top van een heuvel en heeft een prachtig zicht op de streek. In het vakantiedomein zelf kun je genieten van de zon in de ligweide of ravotten in het speelpark. De speeltuin heeft zelfs een rodelbaan. Bezoek ook zeker één van de toeristische uitstappen in de streek:

  • Het historisch centrum van Doornik met de kathedraal en het Belfort;
  • Verschillende musea;
  • Pairi Daiza;

Een vakantie aan zee: water- en strandplezier verzekerd!

Floreal heeft twee vakantiedomeinen aan de Belgische kust. 

Floreal Nieuwpoort ligt op 5 minuten van het staketsel, net naast de vaargeul. Je kan genieten van het strand, de zee, de dijk, maar dit vakantiedomein heeft ook binnenzwembad met glijbaan. Nog wat inspiratie nodig? Huur een echt kruisnet voor op het staketsel, ga go-karten met het gezin, maak een wandeling in de grootste jachthaven van Noord-Europa… Noem maar op.

 

Floreal Blankenberge ligt dan weer in het centrum van Blankenberge net achter de duinen. Van daaruit kan je zeer eenvoudig Sea Life Center bezoeken, een plons nemen in de Noordzee, gaan skaten op het skatepark, gaan bowlen of het Casino bezichtigen.

Meer informatie over de vakantiedomeinen van floreal?

Wil je graag wat meer informatie rond onze prijzen of beschikbaarheden? Vul het contactformulier in en we beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk. Download nu alvast onze catalogus met alle vakantiedomeinen en campings in België.

Ontvangst en faciliteiten voor groepen

Een vakantie voor iedereen tegen een aangepast tarief

Onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding

Toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit