Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

5 voordelen om voor een vakantiepark te kiezen in plaats van een klassieke vakantiewoning in België

Waarom opteert u niet voor een vakantie in een vakantiepark in België voor de volgende zomervakantie? Dit type verhuur biedt alleen maar voordelen ten opzichte van een verblijf in een hotel of cottage. Floreal, eigenaar van verschillende vakantieresorts in België, laat u ze ontdekken.

1. Een vakantiepark biedt een scala aan services op één en dezelfde plek

Wanneer u in een hotel of huisje verblijft, heeft u weliswaar een slaapplaats, maar voor al het andere moet u ergens anders naartoe. In een vakantieclub vindt u alles wat u nodig heeft om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Van een restaurant tot een kleine supermarkt maar ook sportactiviteiten, culturele uitstappen, entertainment, het aanbod aan services op een resort is enorm. Er wordt aan alles gedacht om uw leven zo makkelijk mogelijk te maken en om rondrijden van het één naar het ander te vermijden.

2. Het motto voor een geslaagde vakantie: gezelligheid en leuke ontmoetingen

De missie van een vakantieclub is om iedereen te verwelkomen, en zowel jong als oud de gelegenheid te bieden om samen iets leuks te beleven. Het motto is dan ook gezelligheid, ontmoetingen tussen verschillende generaties en openheid voor anderen. Een verblijf in een vakantiepark maakt het mogelijk om zichzelf sociaal te verrijken door contacten met verschillende mensen. Alle sociale klassen zijn vertegenwoordigd, maar ook alle leeftijden. In een vakantieclub is ook de toegang voor mensen met een beperkte mobiliteit gewaarborgd. Iedereen kan dus echt genieten van ontspanning en heerlijk vakantieherinneringen opdoen.

3. Er worden tal van activiteiten aangeboden aan de bewoners van een vakantiepark

In een vakantieresort zult u zich niet vervelen. Het personeel van uw vakantieresort zorgt voor tal van leuke activiteiten. U hoeft u dus niet te verplaatsen voor leuke afleiding. Afhankelijk van uw smaak en leeftijd kunt u deelnemen aan quizzen, een show of concert bijwonen, noem maar op.

4. Sportinfrastructuur en ontspanningsfaciliteiten beschikbaar voor de vakantiegangers

Als we op vakantie zijn, maken we van de gelegenheid gebruik om lichamelijke activiteiten uit te oefenen waar we thuis geen tijd voor hebben. Vakantieparken hebben dit begrepen en bieden verschillende sportfaciliteiten tot groot vermaak van jong en oud. Een zwembad, een uitnodigende minigolfbaan, een sportveld om er maar een paar te noemen. Sommige vakantieparken spelen de kaart van originaliteit door het aanbieden van een zomerrodelbaan en een speeltuin met dieren voor de kinderen.

5. Een vakantie die voor ieder budget toegankelijk is

Vakanties in een vakantieresort in België zijn voor iedereen toegankelijk. De tarieven zijn redelijk wanneer men in acht neemt dat alle animaties, toegang tot sportfaciliteiten enz. zijn inbegrepen in de prijs voor het verblijf.

Wilt u op een vakantieresort verblijven in plaats van in een hotel of in vakantiehuis?

Floreal Holidays biedt vakantie-accommodaties aan in heel België, van de Ardennen tot aan de Noordzee. Bestel onze brochure om onze vakantieverblijven te ontdekken. We bieden ook leuke themaweekends op onze verschillende vakantiebestemmingen. Aarzel niet om contact op te nemen met ons team voor meer informatie of door ons online formulier in te vullen.

Newsletter