Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

De drie grote voordelen van de vakantieparken van Floreal

De zomervakantie nadert alweer met rasse schreden ! Waarom zou jij niet ook genieten, je amuseren, je ontspannen en je batterij opladen in één van de vakantiedomeinen van Floreal in België ? Ze zijn allemaal ideaal gelegen in Blankenberge, Mont-Saint-Aubert, Nieuwpoort en La Roche-en-Ardenne ! Deze vakantieparken hebben zoveel te bieden ! Ontdek hier hun drie grote voordelen :

Een vakantie in België die toegankelijk is voor iedereen !

De voordelen van de vakantieparken van FlorealBij Floreal zijn we volledig overtuigd van het belang van een aangename vakantie voor iedereen ! De filosofie van Floreal draait dan ook volledig om een zeer open instelling en een gastvrijheid naar alle soorten publiek toe ! Dankzij onze sociale en menselijke instelling, zagen er al veel projecten in onze Floreal-dorpen het daglicht, projecten die trouwens voortdurend evolueren :

  • Speciale voorzieningen voor personen met beperkte mobiliteit en voor senioren. Al onze parkings, kamers, restaurants, … zijn aangepast en toegankelijk voor PBM's ;

  • Animaties en kinderopvang. Floreal denkt aan alles voor een aangename familievakantie met animaties in de Ardennen of aan zee. Zo houden onze animators bijvoorbeeld de kinderen van 3 tot 12 jaar aangenaam bezig, zodat hun jonge ouders zich ook eens even heerlijk kunnen ontspannen ;

  • Vakanties voor senioren aan heel interessante prijzen. Speciaal voor gepensioneerden hebben wij enkele volledig afgestemde formules (concerten, gezelschapsspelen, uitstappen, …) aan een interessant tarief ;

  • Voordeeltarieven en aangepaste vakanties voor personen met een laag inkomen. Zo organiseren wij bijvoorbeeld in samenwerking met OCMW's een verblijf aan kostprijs ;

Volledige formules die echt flexibel zijn

Beleef een zorgeloze vakantie dankzij onze verschillende formules. Zo kun je voor het eten bijvoorbeeld kiezen voor halfpension, volpension of à la carte... Voor je vertier nodigen wij je uit deel te nemen aan onze talrijke animaties en uitstappen die in de prijs van je verblijf zijn inbegrepen.

Maar je kunt ook kiezen voor een themavakantie rondom gastronomie, wandelen, trektochten, fietsen, … Laat je verleiden voor wat je graag doet !

Een gezellige een eenvoudige vakantie

Kleed je zoals je wilt ! Dames, verwissel gerust de hoge hakken voor comfortabele sportschoenen of slippers. Want inderdaad, bij Floreal geniet je van een heerlijke familiale sfeer waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Daarbij geniet je hier van een absoluut respect vanwege het personeel, maar ook van onze bezoekers! Dat is voor ons één van de belangrijkste punten voor een geslaagde vakantie !

Wil je meer informatie betreffende de waarden en diensten die je krijgt in de vakantieparken van Floreal ?

Heb je misschien nog vragen ? Wil je graag een vakantie boeken bij Floreal ? Contacteer ons per telefoon, of vul ons online antwoordformulier in zodat wij je terugbellen. Wij antwoorden je graag !

Newsletter