Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie

Wat zijn de voordelen van een vakantiepark voor een vakantie in België?

België is misschien maar een klein landje, maar het biedt volop toeristische bezienswaardigheden. Het is altijd leuk om er een paar dagen door te brengen om zich te ontspannen en dingen te bezoeken. Er zijn ook tal van mogelijke verblijfsoplossingen, maar het verblijf dat de meeste voordelen biedt, is wel in een vakantiepark. Floreal, aanbieder van verblijven in vakantieparken in Vlaanderen en Wallonië, somt de pluspunten op.

1. Van de Ardennen tot de Noordzee, overal zijn er vakantieparken

Ben je eerder een voorstander van de weelderige natuur met riviertjes vol vis? Of geef je de voorkeur aan de zeelucht en het gevoel van nat zand onder je voeten? Het maakt niet uit, er zijn kwaliteitsvolle vakantieparken in heel België. La Roche-en-Ardenne is er zo één dat zich specifiek richt tot liefhebbers van groen en bos. Het vakantiepark van Blankenberge dat gelegen is aan de voet van de duinen concurreert dan weer met het vakantieresort van Nieuwpoort, op een steenworp van de bekende jachthaven voor de liefhebbers van de zee.

2. Appartement, studio of kamer: het is zoals je zelf wil

Men kan niet zeggen dat er niet genoeg keuze is om logies te reserveren in een vakantiepark. Van de individuele kamer tot een ruim appartement of studio, er is voor elk wat wils, ongeacht of je nu individueel reist of als een stel, met een groep vrienden of met een gezin.

3. Logies, activiteiten, restaurant: alles is aanwezig in een vakantiepark

Eén van de grootste voordelen van een vakantiedomein, is het feit dat alles op één plek aanwezig is. Je logies ligt op een steenworp afstand van het restaurant en de sportfaciliteiten, net als de plaats waar de activiteiten van de dag gepland zijn. Eenmaal terug van je omzwervingen op de paden in de Ardennen of je dagje zonnebaden op het strand, vind je alles wat je nodig hebt om de dag aangenaam af te sluiten.

4. Hectaren natuur voor een rustige vakantie in België

De naam "domein" wordt niet toevallig gebruikt. Je beschikt over meerdere hectaren natuur waarop vakantieverblijven en voorzieningen zijn ondergebracht. Je bezoekt ze wanneer je maar wilt. Deze ruimte stelt je in staat om je helemaal thuis te voelen en beschermt je tegen promiscuïteit.

5. Een goede verhouding prijs-kwaliteit in vergelijking met andere vakantieverblijven

Vergeleken met andere verblijfsmogelijkheden, zowel in de Ardennen als aan de kust, biedt een verblijf in een vakantiepark een onverslaanbare verhouding prijs-kwaliteit. Veel van de voordelen zoals de activiteiten zijn inbegrepen in de prijs, waardoor je aanzienlijk op je uitgaven bespaart. De prijzen op gebied van catering zijn goedkoper dan bij horecagelegenheden buiten het vakantiepark.

Overtuigd wat betreft een verblijf in een vakantiepark voor een vakantie in België?

De Groep Floreal nodigt je uit om de verschillende verblijfsmogelijkheden in haar vakantieparken in België of Frankrijk te ontdekken door de catalogus te downloaden. We bieden daarnaast ook leuke accommodaties op 4-sterren-campings. Voor meer informatie over onze aanbiedingen kun je telefonisch of via ons online formulier contact met ons opnemen.

Newsletter