Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Vakantiepark in Frankrijk: de voordelen van dit type accommodatie voor ons, Belgen

Frankrijk blijft de favoriete bestemming van de Belgen, als het gaat om er eens helemaal uit te zijn. «La douce France» biedt veel vakantiemogelijkheden, ongeacht de bezochte regio. Niettemin blijf een vakantiedorp voor Floreal, de professionele aanbieder van vakantieverblijven in Frankrijk, de meest interessante optie voor een welgeslaagde vakantie.

De prijzen voor een verblijf in een Frans vakantiedorp zijn niet te kloppen buiten het seizoen

We hebben allemaal de neiging om onze vakantie te plannen tijdens de zomervakantie. En toch, wie zijn vakantie verschuift naar de periode net voor of na deze toeristische drukte, kan profiteren van niet te kloppen prijzen in vakantiecentra in heel Frankrijk. Men kan dan genieten van een all-in vakantie tegen een voordelig tarief, waarbij het mogelijk is om van de infrastructuur en entertainment te genieten zonder elkaar over de voeten te lopen.

Van 7 tot 77 jaar, iedereen geniet van een verblijf in een vakantiedorp

In dit type vakantiebestemming is alles ontworpen om de klant te behagen. Je hoeft het domein niet te verlaten om iets leuks te doen. Ongeacht je leeftijd of die van je reisgenoten, er is altijd wel een activiteit of aangepaste animatie te vinden. Er is een opvangdienst voor de allerkleinsten. De 4 tot 7-jarigen hebben hun eigen club. De wat oudere kinderen, pubers, volwassenen en senioren worden allemaal uitgenodigd om deel te nemen aan entertainment dat specifiek voor hen is bedacht. Het is de kans om leuke vriendschappen te sluiten en waarom niet zelfs stimulerende intergenerationele ontmoetingen te hebben.

De meeste Franse vakantiedorpen bieden wateranimatie

Je hoeft ook niet per se naar de Middellandse Zee te trekken om een vakantiedorp met zwembad en/of wellnesscentrum te vinden. Dat is bijna een traditie in Frankrijk. De meeste vakantieparken bieden kwalitatieve en leuke wateranimatie, of je nu naar het zuiden, noorden, oosten of westen van Frankrijk reist.

Volpension of halfpension? Een vakantie in Frankrijk kan zonder kopzorgen

Franse vakantieclubs zijn gespecialiseerd in volpension en halfpension. Dat zijn gemakkelijke oplossingen voor een vakantieverblijf, waarmee je je heerlijk kunt ontspannen zonder boodschappen te moeten doen of te moeten koken.

Frankrijk: een niet verre bestemming met een aanzienlijk toeristisch aanbod

Naast het zorgvuldig uitkiezen van het vakantiepark op basis van de faciliteiten, is de bestemming zelf ook belangrijk. Frankrijk is het eerste land dat door de Belgen wordt uitgekozen om er hun vakantie door te brengen. We zijn er snel, en het is bereikbaar met de auto, trein of bus. Niet nodig dus om te vliegen. De landschappen zijn gevarieerd en het aanbod te bezoeken plaatsen en te ontdekken sites is oneindig. Parijs, de Loirestreek en waarom niet de Elzas en zijn wijngaarden, allemaal plaatsen waar het mogelijk is een pittoresk vakantiedorp te vinden om de vakantie door te brengen.

Op zoek naar een gezellig vakantiedomein in Frankrijk om een vakantie te boeken?

Neem contact op met Floreal Holidays. Onze groep werkt samen met de vakantieclubs Leo Lagrange en VVF Villages. Dankzij deze samenwerking, bieden wij niet minder dan 16 bestemmingen in Frankrijk aan. Om ons te bereiken, bel je ons gewoon op of vul je het online contactformulier in.

Newsletter