Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Een verblijf in een vakantiepark aan de Belgische kust : wat zijn de voordelen voor senioren?

Als senior wenst u ook om er enkele dagen tussenuit te trekken en in alle rust door te brengen, maar liefst niet te ver van huis. Floreal, de organisator van verblijven in vakantieparken in Vlaanderen en Wallonië legt uit waarom het voor u interessant is om uw vakantie aan de Noordzee door te brengen.

Verblijf aan de Belgische kust: trek er even tussenuit zonder kilometers ver te rijden

Als gepensioneerde hebben we vaak tijd om te reizen, maar we hebben niet altijd het nodige budget of de wens om lange afstanden af te leggen. Deze voorwaarden betekenen nog niet de doodstraf van een fijne vakantie. Richt u dan tot een zogenaamde lokale vakantie. Daarbij is België perfect voor dit soort vakanties voor senioren. Ons kleine landje beschikt over een uitzonderlijke toeristisch aanbod, waarbij u veel dingen kunt ontdekken zonder lange reizen te hoeven maken. Bovendien heeft België een prachtige kust waar u perfect de batterij weer kunt opladen. Waarom dan verder weg gaan?

Op vakantie gaan, zonder ver weg te zijn van familie en medische hulp

Wie oud is heeft meestal een hele familie achter zich die we niet altijd willen verlaten, zelfs niet voor een ontspannen vakantie. Door in een vakantiedomein aan de Belgische kust te verblijven, kunt u uw kinderen en kleinkinderen vragen om een paar dagen langs te komen of om samen een heerlijke maaltijd te gebruiken. Voor wie regelmatig medische hulp of een kinesist nodig heeft, is het ook de gelegenheid om een fijne tijd door te brengen, zonder al te ver te zijn verwijderd van huis en van deze diensten die nodig zijn voor uw welzijn en voor uw gezondheid.

Geniet van thematische en gastronomische weekends

Voor een aangename vakantie hoeft u dus niet ver te gaan of lang te blijven. Er zijn twee- of driedaagse themaverblijven die u het gevoel geven er volledig tussenuit te zijn. Het gastronomische weekend gewijd aan vis is een topper die steeds wordt geapprecieerd door senioren die naar de kust trekken. Het vult de eetzalen en iedereen vindt elkaar terug rondom een gezellige maaltijd.

Vakanties onder senioren: gezelligheid en ontmoetingen gegarandeerd

Een vakantie in een vakantiedorp vervult ook een sociale rol. Dit zijn vakanties voor iedereen die iedereen in staat stellen andere mensen te ontmoeten met wie ze affiniteiten kunnen opbouwen, ongeacht de leeftijd. De gezelligheid maakt integraal deel uit van de waarden die naar voren worden gebracht tijdens dit soort vakanties in eigen land.

Behoort u tot de groep senioren en wenst u meer te weten over de verblijven in een vakantiedorp aan de Belgische kust?

Neem telefonisch of via ons online formulier contact op met het Floreal-team voor meer informatie over onze verblijven in vakantiedorpen voor senioren. U kunt ook onze brochure met onze verschillende formules bestellen.

Newsletter