Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Seminaries organiseren in België: de voordelen van het huren van een deel van een vakantiepark

Bent u op zoek naar een geschikte locatie in België om uw seminarie te organiseren? Hebt u er al eens aan gedacht om een deel een vakantiepark te reserveren en deze te privatiseren? Want inderdaad, bedrijven zijn niet alleen beperkt tot Business Centers om hun zakelijke conferentie, seminarie of andere professionele vergadering in onder te brengen. De groep Floreal, expert in het organiseren van seminaries in vakantiedomeinen in Wallonië en Vlaanderen, lijst u alle voordelen op waarvan u geniet bij het kiezen voor deze optie.

1. Modulaire en uitgeruste seminarieruimtes

Een seminarie organiseren kost tijd en kan soms ingewikkeld lijken. Maak het u gemakkelijker door te kiezen voor een professionele vergaderlocatie die zowel flexibel als volledig uitgerust is. Een vakantiedomein in Wallonië of Vlaanderen kan u deze garantie geven. Over het algemeen zijn de vergaderzalen er moduleerbaar en kunt u ze met wanden vergroten of verkleinen, al naargelang het aantal deelnemers. In sommige vakantieparken is het zelfs mogelijk een auditorium te huren, zoals bijvoorbeeld dat in Blankenberge. U vindt er ook al het materiaal en de diensten die nodig zijn voor een geslaagd seminarie:

  • Vertaalcabines;

  • Catering en/of restaurant en bar;

  • Professionele audio- en videoapparatuur;

  • Computerpark;

  • Zalen voor ontspanning;

  • ...

2. Mogelijkheid om te kunnen overnachten op de locatie van uw seminarie

In een vakantiepark bevindt alles zich onder hetzelfde dak, of in elk geval op dezelfde locatie, inclusief logies. Dat is geen overbodige luxe als u van plan bent om uw personeel verschillende dagen achter elkaar bijeen te brengen voor een seminarie, conferentie of bedrijfsevenement. U hebt de keuze uit een overnachting in een traditionele hotelkamer, een studio of een appartement. In het vakantiedomein van La Roche-en-Ardenne bevinden alle vergaderzalen en de logies zich in hetzelfde gebouw. Alles is ontworpen om ervoor te zorgen dat de deelnemers bij elkaar blijven en om tijdverspilling te voorkomen.

3. Zorg voor exclusiviteit in het vakantiepark door uw vergaderzaal te privatiseren

U kijkt er tegen op het vakantiepark te moeten delen met toeristen of met een ander bedrijf, dat eventueel ook ter plaatse is voor een bedrijfsevenement? U kunt deze situatie gemakkelijk voorkomen door de door u gehuurde ruimten te privatiseren. Alle gebouwen zijn dan exclusief voor u gereserveerd, zodat u uw personeel kunt ontvangen in een rustige, studieuze en intieme sfeer waar discretie gegarandeerd wordt en waar uw bedrijfslogo uithangt.

4. Gemakkelijk toegankelijk en voldoende parkeergelegenheid voor uw medewerkers

Vakantiecentra die seminarieruimtes aanbieden bevinden zich meestal op een locatie waar ze gemakkelijk bereikbaar zijn, zoals langs de Belgische kust. Ze hebben voldoende parkeergelegenheid waarin auto's en bussen gemakkelijk kunnen parkeren. Een echt voordeel als u een seminarie voor een grote groep mensen moet organiseren of als u medewerkers van ver verwacht, die met de bus komen.

Wilt u genieten van de voordelen van het organiseren van een seminarie in een vakantiecentrum in België?

Vertrouw op de groep Floreal om uw seminarie onder te brengen in één van zijn vakantieparken in Vlaanderen of Wallonië en geniet van een organisatie op maat. Aarzel niet om telefonisch of via ons online formulier contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze diensten of om een gepersonaliseerde offerte te ontvangen.

Newsletter