Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

4 voordelen bij het organiseren van een seminarie of congres in een vakantiedomein in België

Er zijn veel plaatsen in België waar u een seminarie, congres of ander bedrijfsevenement kunt organiseren. Heeft u echter al eens overwogen om te genieten van de faciliteiten van een vakantiepark voor dit soort zakelijke bijeenkomsten? Als Belgische congresspecialist in vakantiedomeinen somt Floreal u vier voordelen op.

1. Alle benodigdheden voor het organiseren van een seminarie of conferentie bevinden zich op één plek

Om de deelnemers aan uw seminarie, congres of ander zakelijk evenement of feest te verwelkomen, heeft u faciliteiten, uitrusting en aangepaste diensten nodig. Een vakantiepark heeft meestal alles wat u nodig heeft op één locatie (vergaderruimtes van verschillende grootte, catering, kwalitatieve audiovisuele apparatuur, ontspanning en sportactiviteiten, enz.). Nemen uw vergaderingen meerdere dagen in beslag? U beschikt daar ook over de nodige moderne accommodatie (kamers van verschillende capaciteiten met badkamer, ...).

2. Moduleerbare faciliteiten voor alle soorten bedrijfsevenementen

Een vakantiedorp biedt allerlei moduleerbare faciliteiten aan om een op maat gemaakt bedrijfsevenement te organiseren. Stel u een seminariecentrum voor in het hartje van de Belgische Ardennen, waar u uw werknemers zowel in het restaurant, de bar als op het terras met prachtig uitzicht kunt doen verpozen na een constructieve en leerzame werkdag in een aangepaste vergaderzaal. Dat is mogelijk. Ook wanneer u actief bent in een culturele, theater- of muzikale business. Het auditorium dat tot uw beschikking kan worden gesteld, leent zich perfect voor repetities of een artist-in-residence-programma. Van al deze voordelen kunt u ook genieten in een vakantiedomein met business accommodatie aan de Noordzee.

3. Vertaalapparatuur en externe partners om aan uw verwachtingen te voldoen

Ontvangt u buitenlandse medewerkers? Weet dat het in België, zowel in Vlaanderen als in Wallonië, mogelijk is om vakantiedomeinen te vinden met congresruimte met vertaalcabines en ad hoc-apparatuur. Heeft u meer of ander materiaal nodig ? Dat kan gehuurd worden. Vakantiecentra werken meestal samen met verschillende externe dienstverleners om volledig aan uw verwachtingen te voldoen. Dat is ook zo voor teambuildingsbijeenkomsten of grote personeelsfeesten, waar een waaier van professionele activiteiten of ontspanning kan worden aangeboden.

4. Uw opleidingen in gebouwen die voor dit doel zijn ontworpen

Voor bedrijven die hun medewerkers een nieuwe werkmethode willen aanleren of bedrijven die opleidingen organiseren, vakantieparken bieden alles wat u nodig heeft om uw cursussen in goede omstandigheden te geven. Het is zelfs een efficiënte en eenvoudige manier om alle opleidingsdagen in één sessie onder te brengen.

Wilt u meer weten over de organisatie van seminaries, opleidingen, artist-in-residence-programma's in een vakantiepark?

Het team van Floreal Seminars staat tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden. Aarzel niet om ons te contacteren per telefoon of via ons online formulier. We zullen samen met u een op maat gemaakte formule ontwikkelen die is aangepast aan uw bedrijfsevenement.

Newsletter