Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie

Onklopbare verhouding prijs-kwaliteit

De lijfspreuk van Floreal Holidays is "een vakantie voor iedereen". Het maakt zelfs deel uit van het DNA van het bedrijf. Met dit in gedachten, proberen we altijd competitief te zijn, en bieden we vakanties aan in de prachtige vakantieparken in België met een onklopbare verhouding prijs-kwaliteit. Voor de liefhebbers van kamperen is het zelfs zo dat onze tarieven de laagste zijn in heel Wallonië wat 4-sterrencampings betreft.

Gratis infrastructuur en animaties in de vakantiedomeinen

Bij Floreal kunnen we ons misschien niet onderscheiden wat de prijs van de overnachtingen in onze parken betreft, maar we bieden onze klanten kosteloos een heel scala aan diensten en ontspanning. Als u bijvoorbeeld één van onze comfortabele appartementen in het vakantiedorp Nieuwpoort huurt, kunt u vrij genieten van tal van activiteiten. Daartoe behoren bijvoorbeeld de vrije toegang tot enkele faciliteiten als het overdekte zwembad met de glijbanen, de sportvelden, enz. Daarnaast bieden we verschillende kwalitatieve animaties tussen onze muren, die u kunt bijwonen zonder er een euro voor te betalen. Dit voordeel is trouwens geldig in al onze vakantieparken, net als op al onze campings.

Eten en drinken aan een betaalbare prijs

Eten en drinken is vaak een grote hap uit het budget tijdens de vakantie, vooral wie zich graag eens laat verwennen. Bij Floreal zijn de prijzen van drankjes en menu's veel lager dan die van de omliggende horecazaken. Onze restaurants bieden een keuken met verse seizoensproducten aan een hele interessante prijs, die u niet in de stad zult vinden.

Uitzonderlijke promoties buiten het seizoen

Omdat niet iedereen tijdens de zomermaanden op vakantie wenst te gaan, bieden we uitzonderlijk goedkope promoties en verblijven buiten het seizoen. Het is de gelegenheid om van de zee te genieten of een paar dagen door te brengen in ons vakantiepark van La Roche-Ardennes, zonder te verdrinken in de toevloed van vakantiegangers. De winter en het begin van de lente worden bijvoorbeeld erg gewaardeerd door senioren, voor de rust en de gezelligheid van deze tijd van het jaar.

Een 4-sterren service voor een onklopbare prijs

De Floreal campings in België zijn enorm in trek. De reden is simpel, we zijn de goedkoopste in heel Wallonië. We bieden aantrekkelijke tarieven voor een 4-sterrenservice waartegen onze concurrenten niet kunnen concurreren. De Floreal-campings bieden naast mooie staanplaatsen voor tenten, caravans en mobilhomes een ruime keuze aan hoogwaardige huurfaciliteiten. En dat niet alleen. Net als de heel mooi gelegen camping in Camping La Colline in de Gaumestreek, bieden alle campings ook veel mogelijkheden om te ontspannen, te sporten of plezier te hebben. Al deze diensten zijn inbegrepen in de huurprijs van de accommodatie of de staanplaats.

Zin om uw vakantie door te brengen in één van onze vakantieparken of campings?

Aarzel niet om onze brochure te bestellen. Het Floreal-team staat trouwens klaar om ook al uw andere vragen te beantwoorden. Contacteer ons per telefoon of via ons online antwoordformulier.

Newsletter