Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Vakantieverblijf in België: een accommodatie huren voor grote families en groepen

Het is niet altijd gemakkelijk een verblijf te boeken met 6 kinderen, of een voetbalploeg te herbergen wanneer die op verplaatsing speelt. Het aanbod voor grotere groepen is vaak niet overal in België mogelijk. Maakt u zich geen zorgen, Floreal biedt vakantieverblijven en accommodaties voor grotere groepen in verschillende hoeken in België!

Appartementen, studio's en gastenkamers in alle formaten aan de Belgische kust en in de Ardennen

De groep Floreal Holidays heeft verschillende aangepaste oplossingen voor u :

Ons Vakantiepark in Blankenberge

Dit vakantiepark aan de Belgische kust, gelegen in West-Vlaanderen, biedt 4 verschillende types van verblijf :

  • Appartementen met 2 kamers : deze verblijven kunnen tot 8 personen huisvesten (6 in klassieke bedden en 2 in een bijzet bed). Er zijn 20 van deze kamers, allen uitgerust met een badkamer met douche, een WC, een lavabo, een balkon, een salon, twee aparte slaapkamers en een uitgeruste kitchenette ;

  • Appartementen met 1 kamer : deze kamers zijn geschikt voor 4 tot 5 personen (4 klassieke bedden en 1 bijzet bed). Ons domein in Blankenberge telt er maar liefst 64. De uitrusting is verder gelijkend op die van de appartementen met 2 kamers ;

  • Studio's voor maximaal 3 personen ;

  • Kamers met hotelservice voor 1 tot 3 personen.

Ons vakantiepark in Nieuwpoort

Dit vakantiepark aan de Noordzee biedt drie verschillende types van verblijf :

  • Appartementen met 2 kamers voor maximaal 7 personen ;

  • Appartementen met 1 kamer voor maximaal 5 personen ;

  • Studio's voor 2 tot 3 personen.

Het grote aantrekkingspunt van dit vakantiecentrum voor families is het binnenzwembad dat toegankelijk is voor al onze gasten !

Ons vakantiecentrum van La-Roche-en-Ardenne

Het vakantiepark gelegen in de Belgische Ardennen beschikt eveneens over drie verschillende types van logementen :

  • Appartementen met 2 kamers met een maximale capaciteit van 6 personen ;

  • Appartementen met 1 kamer met een maximale capaciteit van 4 tot 5 personen ;

  • Studio's voor 2 tot 3 gasten.

Het bijgebouw van dit vakantiedomein is voorzien van een speciale configuratie, namelijk met een sas. Iedere sas communiceert met een studio, een appartement met 2 kamers en een appartement met 1 kamer. Hierdoor kunnen grote families, sportclubs, groepen met studenten of vrienden een volledige sas afhuren, waardoor zij meer privacy hebben en waartoe niemand toegang heeft.

Ons vakantiepark van Mont-Saint-Aubert

Dit vakantiedomein gelegen op een steenworp van Doornik biedt gastenkamers voor een maximum van 4 personen.


De vakantieparken van Floreal zijn ideaal om grote families te kunnen herbergen, sportclubs, grote groepen met vrienden maar ook koppels.

Naast de infrastructuur van het verblijf zelf, beschikken onze centra over speelterreinen, sportterreinen en worden er regelmatig ludieke animaties georganiseerd voor kinderen en families, met name tijdens de schoolvakanties en verlengde weekenden.

Een origineel idee voor groepsuitstappen tijdens het mooie seizoen : een verblijf in een tentenkamp in één van onze campings in België

Waarom een verblijf opzoeken binnenshuis, wanneer men kan genieten van het mooie weer en de pracht van de Belgische natuur? Speciaal voor grotere groepen, bieden wij een zeer gezellige en vooral originele oplossing op vraag, namelijk de opstelling van een tentenkamp dat bestaat uit verschillende tenten in één van onze campings in de vier windhoeken van België. Het is echt een aanrader voor een aangenaam verblijf met collega's, vrienden of familie, het is zelfs zeer verleidelijk!

U bent op zoek naar een verblijf in België met een goede verhouding prijs/kwaliteit, voor een kleiner of groter gezelschap ?

Kies voor één van de mogelijkheden die Floreal Holidays biedt! Wenst u meer inlichtingen of een prijs? Contacteer onze medewerkers in toeristische en business uitstappen op maat.

Newsletter