Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Vakantieverblijf voor senioren in België: een volledige tenlasteneming en prijzen waar niet tegen te concurreren valt

Ouderen die graag een vakantie wensen door te brengen alleen, als koppel, met een groep vrienden of met familie zijn van harte welkom bij Floreal Holidays. Wij bieden namelijk gevarieerde vakantiemogelijkheden op maat in België ! U ontdekt er hier alles over.

De maanden mei, juni en september zijn de maanden bij uitstek voor een vakantie voor senioren in België

Oudere mensen zoeken in eerste instantie rust op voor hun vakantie; rust, kalmte en sereniteit. Vandaar dat zij buiten de schoolvakanties met verlof gaan, om het tumult en de drukte van families met hun kroost te vermijden. Daarnaast willen senioren graag ook andere mensen van hun leeftijd ontmoeten. In de maanden mei, juni en september onthalen we dan ook ieder jaar weer gezellige grotere groepen van ouderen in onze vakantieparken. Die maanden zijn namelijk bijzonder aantrekkelijk: allereerst zitten de kinderen dan inderdaad nog of terug in de schoolbanken, maar het is dan ook nog zeer aangenaam weer!

De Belgische kust heeft altijd een bijzondere aantrekkingskracht op oudere mensen

Onze vakantieparken aan de Noordzee worden altijd druk bezocht door senioren tijdens het laagseizoen. Vooral dan tijdens de maanden mei, juni en september, waar we echt kunnen spreken van een zeer grote opkomst van ouderen. Maar ook tijdens de andere maanden van het laagseizoen trekken we steeds weer veel oudere gasten, alleen of als koppel, vooral dan tijdens onze speciale gastronomische weekenden.

Deze grote opkomst aan de kust heeft ons ertoe aangezet tal van aangepaste activiteiten te organiseren, specifiek afgestemd op senioren :

  • Gevarieerde activiteiten en culturele uitstappen : het Nationaal Visserijmuseum in Oostduinkerke, een bezoekje aan Brugge, een bezoek aan het Oorlogsmuseum in Nieuwpoort, enz ;

  • Ludieke activiteiten en spelen binnen de muren van het vakantiedomein : bingo, houten spelen, enz. ;

  • Optredens en voorstellingen.

Voor alles, geven wij de voorrang aan de sociale contacten tussen de verschillende ouderen, om tijdens hun vakantie hun dagelijkse eenzaamheid te doorbreken.

Onze infrastructuur is trouwens aangepast om personen met een beperkte mobiliteit (PBM) te kunnen onthalen. Zo heeft ons vakantiepark van Blankenberge bijvoorbeeld het A-label, uitgereikt door Toerisme Vlaanderen, wat betekent dat het hele gebouw conform is om personen met een beperkte mobiliteit te kunnen ontvangen. In het vakantiedomein van Floreal Nieuwpoort zijn al onze studio's aangepast aan PMR's.

Trouwens, wij passen ook onze menu's aan, aan senioren. We houden rekening met de smaak, verschillende diëten en de consistentie van de gerechten.

Wanneer de zee u minder trekt en u zich wel aangetrokken voelt tot de Ardennen of de streek van Doornik, kunt u als senior het hele jaar door ook terecht voor een aangepaste vakantie in ons vakantiecentrum van La-Roche-en-Ardenne en ons vakantiedomein van Mont-Saint-Aubert.

Een vakantie doorbrengen in België aan een heel kleine prijs, zelfs geschikt voor kleine pensioenen en personen ingeschreven bij het OCMW

“Een vakantie voor iedereen”, dat is het motto en één van de hoofdactiviteiten van de groep Floreal. Wij passen democratische tarieven toe en werken nauw samen met de verschillende OCMW's in heel het land, om alle ouderen een fijne vakantie te kunnen bieden, zelfs diegenen met het laagste inkomen.

Een medisch probleem? Ons personeel denkt aan alles, en zorgt voor een zorgeloze vakantie !

Al jarenlang onthaalt Floreal belangrijke groepen ouderen in haar vakantieparken en domeinen. Dankzij onze ervaring, hebben wij ondertussen alle noodzakelijke voorzorgen genomen zodat iedereen volop in alle rust kan genieten van een welverdiende vakantie. Zo is ons voltallige personeel opgeleid om eerste hulp te kunnen bieden in geval van nood. Vervolgens zijn wij in nauw contact met het Universitair Ziekenhuis van Brugge en het Medisch Centrum van Blankenberge. Daarnaast hebben wij tal van verpleegsters en artsen, die op regelmatige basis langs kunnen komen voor verpleging.

Senioren, u wenst een vakantie door te brengen, waarbij u volledig ten laste wordt genomen en dat aan een klein prijsje?

Kies voor een vakantie bij één van de Floreal vakantieparken aan de kust, in de Ardennen of in Henegouwen ! Contacteer onze vertegenwoordigers voor meer inlichtingen of vraag een gratis prijs.

Newsletter