Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Het hele jaar door genieten in een vakantiepark in België en Frankrijk, dat kan!

De zomer is niet het enige moment dat je er een paar dagen tussenuit wilt trekken. Vandaar dat sommige vakantieparken activiteiten aanbieden die toeristen toelaten zich het hele jaar door lekker te ontspannen. De specialist in vakantieparken in België en Frankrijk, Floreal, legt uit wat er allemaal mogelijk is.

Het hele jaar door "zon" in een vakantiepark

Het hele jaar door kun je genieten in een vakantieparkMeer en meer mensen geven er de voorkeur aan om buiten het seizoen een vakantie te boeken in een vakantiepark, zodat ze kunnen profiteren van een goedkoper tarief. Je zou kunnen denken dat er in de winter niets te beleven valt in een resort en dat naar de regen kijken zowat de enige activiteit is die mogelijk is. Maar dat is buiten de dynamiek van sommige vakantieaanbieders gerekend, die het hele jaar door gevarieerde activiteiten aanbieden. De zon is van januari tot december aanwezig in een vakantiepark, zowel letterlijk als figuurlijk.

Een vakantie aan zee met heel veel animaties

In een vakantiepark verblijven aan de Belgische kust geeft de mogelijkheid eindeloos te genieten van de zee. Maar wanneer het weer het niet toelaat, is een flinke duik in een binnenzwembad met glijbaan of een ontspannende namiddag in de thermen net zo aangenaam. Een vakantiedomein aan zee kan ook nog andere entertainment bieden, zoals shows, workshops en nog veel meer. Kortom, het is mogelijk om tijdens ieder seizoen te genieten van de gezonde zeelucht en om andere activiteiten te doen dan zandkastelen bouwen wanneer het weer het niet toelaat.

Een verblijf in de Ardennen terwijl u lekker warm blijft

Zeker, het de Belgische Ardennen in het naseizoen is niet hetzelfde als Cancún, maar de regio heeft zoveel moois te bieden, dat u er – mits goed ingeduffeld – toch heerlijk kunt wandelen. Een wandeling in het bos onder de winterzon heeft een onuitgesproken charme. En als het koud is, hoeft u de warmte maar weer binnen op te zoeken, wanneer u terugkeert naar uw vakantieoord in het hart van de Ardennen. Een overheerlijke maaltijd in één van de restaurants van het domein zal de lichamen snel weer op temperatuur brengen. En wie na de wandeling nog naar actie verlangt, kan een spannende bowlingwedstrijd aangaan met zijn vrienden, zonder hiervoor het domein te moeten verlaten.

Ga de zon opzoeken in een vakantiedomein in Frankrijk

Wilt u liever niet uw vakantie buiten het seizoen in België doorbrengen, kunt u ook kiezen voor een verblijf in Frankrijk. Zomer of winter, de zon draagt men ook mee in het hart. Het is misschien de gelegenheid om een zalige vakantie door te brengen in een vakantiepark in de Var of waarom niet in een resort aan de rand van de Middellandse Zee.

Enkele locaties zijn trouwens juist erg populair in de winter. Vakantieoorden in de buurt van ski-resorts, zoals bijvoorbeeld in de Hoge Alpen. Of wat dacht u van een verblijf in een dorp met uitzicht op de Mont Blanc, en van dat unieke landschap genieten met een heerlijke kaasschotel voor de neus ?

Zin in een vakantie, ongeacht de tijd van het jaar ?

Floreal Holidays biedt veel aanbiedingen voor verblijven in België of Frankrijk, tijdens of buiten het seizoen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of bestel onze vakantiebrochure.

Newsletter