Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie

Een vakantiepark : dé oplossing voor een goedkope vakantie aan de Belgische kust

De meeste mensen zijn ervan overtuigd dat een vakantie aan zee altijd bestaat uit een verblijf in een appartement of huisje aan het strand aan een exorbitante prijs. Vervolgens menen ze dat men enkel goedkopere accommodaties vindt in het binnenland, kilometers verwijderd van de dijk, de zee en de leuke aspecten van de kust. Volgens Floreal, een professionele aanbieder van verblijven in vakantieparken in België, bestaat er een andere oplossing, waarbij u kan genieten van alle voordelen van de zee, zonder een gigantisch hoog bedrag te moeten betalen.

Appartementen en studio's in een vakantiepark vlak aan zee

Deze oplossing om te slapen met het zachte kabbelende geluid van de golven op de achtergrond zonder een zware aanslag op de portemonnee, bestaat uit het huren van een vakantieverblijf in een vakantiepark, zoals bijvoorbeeld dat in Blankenberge. Er zijn daar verschillende mogelijke accommodaties, geschikt voor alle budgetten en ieder publiek : van alleenstaanden tot nieuw samengestelde gezinnen, maar ook voor mensen met een beperkte mobiliteit of groepen sporters of vrienden die zin hebben om plezier te maken. Er is keuze uit studio's, appartementen of eenpersoonskamers, allen voorzien van alle moderne gemakken. Er is voor ieder wat wils!

Het concept van een accommodatie aan zee dat een aparthotel waardig is

Een accommodatie huren in een vakantiepark aan de Belgische kust, waarom niet in Nieuwpoort, biedt zelfs de voordelen van een aparthotel. De diensten zijn uiteindelijk bijna dezelfde en alles is inbegrepen in de huurprijs:

  • Volledig uitgerust appartement of studio (woonkamer, keuken, keukengerei, beddengoed, enz.)

  • Wi-Fi-verbinding;

  • televisie;

  • Wasservice;

  • Restaurant en winkel ter plaatse;

  • Veel activiteiten;

  • Enz.

In elk geval bent u net als thuis. U behoudt uw onafhankelijkheid en bewegingsvrijheid, terwijl u gratis geniet van een groot aantal diensten die een hotel waardig zijn.

Gratis animaties voor jong en oud in het vakantiepark en op een steenworp van de zee

Het strand, de zee, het is leuk, maar op een gegeven moment hebt u er genoeg van. Dan zoekt u met het hele gezin ander vermaak, zoals een bezoekje aan de ijsman op de dijk, souvenirs kopen of een partijtje minigolf. Maar al die extra's hebben een prijs en verhogen uw dagelijks vakantiebudget. Door te kiezen voor een vakantie in een vakantiepark aan zee kan u deelnemen aan de vele activiteiten voor kinderen en volwassenen in de vakantieclub op het moment dat u iets anders wilt doen dan zandkastelen bouwen op het strand. Ze zijn gratis, net als de toegang tot de sportfaciliteiten. De animators zorgen elke dag weer voor nieuwe culturele en vermakelijke entertainment.

De gezellige sfeer als kers op de taart in een vakantiepark

Als u een appartement aan de dijk aan de Belgische kust huurt, is dat niet alleen duur, het is ook niet evident om andere vakantiegangers te ontmoeten. Die gezellige sfeer is daarentegen wel omnipresent in een vakantiedomein. Door deel te nemen aan de verschillende activiteiten die voor de gasten van het park worden georganiseerd, maakt u leuke contacten met dikwijks echte vriendschappen tot gevolg. En dat alles natuurlijk gratis.

Bent u op zoek naar een goedkope accommodatie aan de Belgische kust?

Denk aan het huren van een accommodatie in een vakantiepark. Floreal Holidays biedt verschillende leuke en goedkope vakanties aan, aan de Noordzee, die u in onze vakantiecatalogus kan ontdekken. Voor meer informatie kan u ook contact opnemen met ons team door rechtstreeks te bellen of door ons online formulier in te vullen.

Newsletter