Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

De voordelen van een vakantie in een vakantiepark in België of Frankrijk

Je geniet van verschillende voordelen wanneer je je vakantie doorbrengt in een speciaal daarvoor ontworpen vakantiepark. Floreal Holidays, een expert in het organiseren van verblijven in vakantieparken, somt er enkele voor je op.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor een fijne vakantie in België en Frankrijk

Het budget speelt een belangrijke factor bij het kiezen van je vakantie. Sommige vakantieparken bieden je de mogelijkheid om een heerlijke vakantie door te brengen voor een bijna onklopbare prijs-kwaliteitverhouding. Hierdoor kan iedereen genieten van een vakantie! Daarnaast kun je op sommige plaatsen genieten van gratis activiteiten: bijvoorbeeld het strand aan de Belgische kust, een sneeuwballengevecht in de bergen of eindeloze boswandelingen in de Ardennen.

De vakantieparken in België en Frankrijk zijn gevarieerd

Er is voor ieder wat wils! Wil je je vakantie doorbrengen in een kleine studio of een grote vakantiewoning, aan zee, in de bergen of in de bossen, alles is mogelijk. Bovendien bieden vakantieparken het voordeel dat ze alles op eenzelfde plek aanbieden: het eten, de activiteiten en het verblijf.

Naast het voordeel van de net opgesomde diversiteit, zijn er verschillende bijkomende activiteiten mogelijk om met familie of vrienden te doen, afhankelijk van de gekozen locatie, en dat voor ieder budget: minigolf, zwembad, bowling, rodelbaan, enz.

En tenslotte, afhankelijk van de ligging van het door jou gekozen vakantiepark, kun je ook van de gelegenheid gebruik maken om enkele bijzondere plekjes te ontdekken, plekjes, waarvan je misschien het bestaan niet eens wist!

Vakantieparken onderworpen aan strikte controles als garantie voor een superieure kwaliteit

Of je nu kiest voor een vakantie in de prachtige Ardennen of aan zee, je kunt nooit voorzichtig genoeg zijn met het uitkiezen van je vakantiebestemming. Je kunt inderdaad voor een onaangename en onaanvaardbare verrassing komen te staan. Kies een vakantieverblijf op een locatie, waar de kwaliteit wordt gegarandeerd. Er zijn genoeg vakantieparken die kwalitatieve accommodaties aanbieden aan een aanvaardbare prijs.

Vakantieparken die hieraan voldoen worden regelmatig gecontroleerd op de kwaliteit. Dit gebeurt vaak onaangekondigd via met externe audits, waarbij het resultaat niet kan worden vervalst. Zo boeken zogenoemde mystery shoppers een vakantie in een vakantiepark. Hun rol is het controleren van de receptie, de kwaliteit en netheid van de kamers, de verschillende faciliteiten, enz.

Zin in een geslaagde vakantie in de bossen of aan zee? Neem contact op met Floreal Holidays en reserveer jouw verblijf in een vakantiepark!

De gezonde zeelucht van de Belgische kust of de zuivere lucht van de Ardennen en de Franse bergen wachten op jou! Neem telefonisch of via ons online formulier contact op met Floreal Holidays en ontdek onze vakantieparken.

Newsletter