Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Vakantieparken in België : een ongedwongen vakantie voor weinig geld

Een accomodatie huren in een vakantiepark aan zee of in de Belgische Ardennen anno 2017 is totaal anders dan dat dat in de jaren 80 was. Toen was alles overdreven geörganiseerd met vastliggende etenstijden en weinig originele animaties. Wil je echt genieten van een zeer betaalbaar en flexibel all-in verblijf in België, met alle voordelen van vandaag de dag, dan moet je bij Floreal zijn !

Een appartement huren in een vakantiepark : de talrijke voordelen

Vakantieparken in België voor weinig geldEen appartement huren aan zee is meestal behoorlijk kostelijk. In dat budget zit dan ook nog enkel maar het verblijf, de maaltijden en de toegang tot sportieve of ludieke animaties zijn nooit inbegrepen. Daarentegen kun je voor een gelijk tarief genieten van heel veel voordelen, door een accomodatie te huren in een vakantiedomein in België bij Floreal. In dat geval, geniet je van de volgende gemakken en infrastructuren :

  • Een kamer met 2 bedden, een eigen badkamer en hotelservice ;

  • Of een appartement of studio met 1 of 2 kamers voor nog meer privacy, inclusief een uitgeruste keuken, een salon en een eigen badkamer ;

  • Maaltijden afgestemd op je wensen : kies voor enkel ontbijt, voor halfpension of voor volpension. Ieder park van Floreal beschikt naast een gezellige kroeg over een restaurant met gerechten à la carte of menu's. Het vakantiepark in Mont Saint Aubert, nabij Doornik, beschikt bijvoorbeeld over een gerenommeerd gastronomisch restaurant, Les 5 clochers ;

  • Toegang tot de talrijke animaties voor klein en groot die onze ervaren animators organiseren : een schattenjacht, een fietstocht doorheen de streek, een jeu de boules-wedstrijd, een bingo-avond, een toneelstuk, een barbecue met folkloristisch optreden, ... Ons vakantiepark Floreal Blankenberge biedt een brede waaier aan animaties voor de hele familie, voor de allerleukste vakantie ;

  • Kinderclubs per leeftijdscategorie : de jonge vakantiegangers tussen de 3 en de 12 jaar kunnen hier terecht voor aangepaste animaties ;

  • Voldoende en gratis parking.

Een all-in familievakantie

In één van onze vakantiedomeinen verblijven is ideaal voor wie op zoek is naar een vakantie met veel activiteiten. De Belgische Kust is uitermate geschikt, met ontelbare optredens, spelen, allerlei vakantieateliers en nog veel meer. De studio's en appartementen in Nieuwpoort bevinden zich ook nog vlak bij het strand ;

Het merendeel van de activiteiten zijn in de prijs inbegrepen. Enkel voor sommige uitstappen wordt er een klein supplement gevraagd, wat meegedeeld wordt bij reservatie. Zodoende kom je niet voor verrassingen te staan op het einde van je vakantie.

Heb je de animatie niet bij gereserveerd of verander je van gedachten eens je ter plaatse bent ? Een verblijf in een vakantiepark van Floreal is helemaal flexibel. Zo kun je zelfs kiezen voor themaverblijven, zoals bijvoorbeeld een gastronomisch weekend rondom vis aan de Belgische kust.

Welk budget moet je voorzien voor een verblijf in een all-in club in België ?

Onze vakantiedomeinen, zoals bijvoorbeeld dat in La Roche-en-Ardenne, worden beheerd door een vzw, Vakantie en Ontspanning. Hun objectief is om kwalitatieve vakanties aan te bieden aan een betaalbare prijs – een vakantie voor iedereen. Een geslaagde familievakantie aan een kleine prijs is dus absoluut wel mogelijk !

Je weet niet welk van onze verschillende all-in vakantieparken in België aan een kleine prijs je moet kiezen ? Baseer je keuze op enkele van de volgende criteria : natuurlijk kader (aan zee of temidden van bossen, de hei ?), aangepaste animaties, gastronomie, de gewenste accomodatie (kamer, studio, appartement).

Wens je de beschikbaarheid te kennen of meer informatie te krijgen over één van onze vakantieparken aan zee of in de Ardennen ?

Contacteer Floreal ofwel door ons online formulier in te vullen, ofwel door ons rechtstreeks te bellen. Wij geven graag meer informatie over ons aanbod van leuke vakanties in België aan een lage prijs.

Newsletter