Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Vakantiedomeinen in België: de troeven van een verblijf in een vakantiepark voor de winter

Tijdens de winter of tijdens de eindejaarsfeesten is het soms leuk om voor een weekend of midweek er eventjes tussenuit te gaan en de sleur te doorbreken en even te herbronnen. In België bieden verschillende vakantiedomeinen originele en unieke vakanties aan voor de winter. De perfecte kans om jouw gedachten op een rij te zetten voor Sinterklaas, Kerstmis of Oudejaarsavond.

Themaweekends en culturele activiteiten worden ieder seizoen door onze Belgische vakantiedomeinen georganiseerd.

Hier krijgt u een overzicht van de voordelen van een verblijf in een vakantiepark tijdens de winter:

  • Organisatie van themaweekends. In het najaar organiseren verschillende vakantiedomeinen themaweekends en speciale aanbiedingen. De periode van de jacht en het wild begint. Waarom niet eens genieten van een speciaal gastronomisch wildweekend in de Ardennen? Bovendien worden er midweeks georganiseerd bij Kerstmis en Oudejaarsavond om feest te vieren in een ander kader.
  • Typische activiteiten bij Kerstmis en Oudejaar. Profiteer van het najaar om andere steden te ontdekken en de seizoensactiviteiten te beleven. Breng, bijvoorbeeld, een ontspannende vakantie door te Mont-Saint-Aubert en ontdek de Kerstmarkt van Rijsel. Verras de kinderen en boek het speciale Sinterklaasweekend. Ze kunnen een onvergetelijke ontmoeting met de Sint meemaken!
  • Ontdek de herfst- en winterlandschappen van België. Uw vakantie doorbrengen in een vakantiepark tijdens de herfst- en winterperiode geeft u de kans om de Belgische landschappen te herontdekken. De Ardense bossen zijn versierd met prachtige schakeringen van oranje gebladerte en de zandstranden van de Noordzee zijn bedekt onder een sneeuwtapijt. Prachtig! 

Profiteer van de speciale promoties voor een verblijf in een vakantiedomein tijdens de herfst of de winter

Tijdens de eindejaarsperiode zijn er speciale promoties voorzien voor een verblijf in de vakantiedomeinen. Geniet van een goedkope midweek in de verschillende Belgische vakantieparken en trakteer jezelf op een moment van ontspanning voor de eindejaarsfeesten.

Zin om je gedachten eens te verzetten deze winter? Neem contact met ons op !

Floreal heeft een groot aanbod aan themaweekends en promoties voor een verblijf in onze vakantieparken aan de kust of in de Ardennen. Boek uw verblijf online of neem contact met ons op voor meer informatie. Ons team staat steeds voor u klaar!

Newsletter