Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Een vakantiepark in België, de beste prijs-kwaliteitverhouding voor een vakantie voor iedereen

Het is een feit dat niet iedereen zich een dure vakantie in het buitenland kan veroorloven. Voor wie er toch eens graag helemaal uit wil voor weinig geld, is er het concept een vakantie voor iedereen. Dit concept maakt het mogelijk om een vakantie in België toegankelijk te maken voor mensen die het zich moeilijk kunnen veroorloven. Toerisme voor iedereen heeft veel voordelen, en het is mogelijk in een vakantiepark in de Ardennen of aan zee zoals u Floreal, specialist in het organiseren van vakanties voor iedereen in Vlaanderen en Wallonië u uitlegt.

Lagere prijzen dan in andere vakantieparken

De vakantieparken in België die het concept vakantie voor iedereen claimen, bieden meestal vakanties aan in de Ardennen of aan zee tegen lagere prijsvoorwaarden dan die van andere vakantieparken. Het doel is zoveel mogelijk mensen een kans geven op een vakantie, zonder daarbij winst te maken.

Doelgroep : gelukkige vakantiegangers

Niet iedereen die dat wil, profiteert van dit voorkeurstarief. Het concept van vakanties voor iedereen in vakantieparken, is om een voordelige huurprijs van een accommodatie te bieden aan een doelgroep, die financieel of sociaal kwetsbaar is. In deze categorie vakantiegangers vinden we onder andere senioren met een klein pensioen, grote- of nieuw samengestelde gezinnen met beperkte middelen, mensen met een handicap of personen met beperkte mobiliteit (PBM's), enz. Deze mensen kunnen zo genieten van een aantal activiteiten aan een zeer democratisch tarief met bepaalde kortingen bovenop de reeds lage prijzen.

Een sociaal tariefbeleid voor kwalitatieve vakantieverblijven in België

Maar hoe slagen deze vakantieparken met hun zeer lage prijzen voor een bepaald deel van de bevolking erin concurrentieel te zijn en te blijven op de markt van het toerisme? Gewoon door zich aan te sluiten bij een solidariteitsbeleid. Met andere woorden de rijksten betalen de vakanties van de armsten.

De vakantieparken die het concept van een vakantie voor iedereen aanbieden, compenseren hun vrijgevigheid met hun inkomsten in een andere activiteit. Ze organiseren zakelijke seminaries, conferenties, congressen, teambuildings en sport- of culturele evenementen van welke aard dan ook in hun infrastructuur. Deze diensten die tegen de normale marktprijzen worden verkocht, financieren het sociaal toerisme, waardoor diegenen die zich geen kwaliteitsvakantie in België kunnen veroorloven, dat toch kunnen aan een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding. Degenen die het normale tarief betalen, nemen dus indirect deel aan deze sociale acties.

Meer informatie over het concept een vakantie voor iedereen dat wordt aangeboden in bepaalde vakantieparken in België ?

De groep Floreal, specialist in de organisatie van vakanties in Wallonië en Vlaanderen, is één van de pioniers van het concept een vakantie voor iedereen. We doen alles om u te helpen op vakantie te gaan voor een betaalbare prijs, zelfs als dit voor u niet realiseerbaar lijkt. Neem voor meer informatie over ons sociaal beleid contact op met ons team door ons te bellen of ons online formulier in te vullen.

Newsletter