Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Goedkope skivakanties tijdens het seizoen 2016-2017

De Franse Alpen zijn de ideale plaats voor ieder die een zalige skivakantie wenst aan een voordelige prijs. Inderdaad, de skistations in de Alpen zijn zeker niet bij de duurste! Hieronder vindt u alle tips van Floreal Holidays, de vakantiemaker bij uitstek met eigen vakantiedomeinen en campings in België en het buitenland.

Kies voor een minder bekend wintersport dorp met kwalitatieve opties voor de hele familie

Goedkope skivakantiesU hoeft zeker niet naar een groot en bekend skistation te trekken voor een kwalitatieve infrastructuur en service (verblijfsmogelijkheden en activiteiten).

Sommige dorpjes bieden juist dat kleine extraatje voor families, terwijl je wel kunt genieten van een ideale omgeving voor een wintersportvakantie. Je bent er zeker van mooie sneeuw en tal van activiteiten.

Het vakantiepark in Val-Cenis (Franse Noordalpen)

Het skigebied van Val-Cenis is gelegen aan de rand van het Nationale Park van de Vanoise, vlak tegen de Italiaanse grens, en biedt een hoogteverschil van 1300 meter (van 1300 tot 2800m). Er zijn maar liefst 125 km afgebakende skipistes (57 in totaal) voor skiërs van ieder niveau: 12 groene pistes, 19 blauwe, 21 rode en 5 zwarte. Ook liefhebbers van langlaufen komen hier volop aan hun trekken, met 27 km gratis langlaufloipes. En als dat nog niet genoeg is, is het hoge bergstation Chamonix op de Mont Blanc vlakbij en bereikbaar met een bus.

Het Floreal vakantiedomein van Val-Cenis is ideaal gelegen : u kunt rechtstreeks opstappen op de eerste skilift! U vindt er comfortabele en goed uitgeruste studio's en kleine appartementen met slaapgelegenheid tot 6 personen, maar ook een gemeenschappelijke speelhoek, TV-hoek en bibliotheek. Zalig na een intense sportieve dag in de buitenlucht! Door hier te verblijven, geniet u van tal van voordelen :

 • Voordelig tarief voor de skiliften met de mogelijkheid op voorhand te reserveren voor onze gasten ;

 • Restaurant met vol- of half pension. Ieder verblijf is eveneens voorzien van een eigen keukenhoek, zodat u uw eigen maaltijdbudget kunt beheren ;

 • Dagelijks opvang mogelijk van de allerkleinsten in een crèche ;

 • Aangepaste skilessen en animaties voor kinderen van iedere leeftijdsklasse ;

 • Avondanimaties als voorstellingen, cinema en andere inbegrepen in de prijs en open voor iedereen ;

 • Picknickmanden op aanvraag ;

 • Gratis toegang tot het gemeentelijk zwembad voor alle gasten van het vakantiecentrum.

Het vakantiedorp Risoul (Franse Zuidalpen)

Het skistation van Risoul is gelegen op 1850 m hoogte en biedt een hoogteverschil van meer dan 1000 meter. Ook hier vindt u een uitgebreid aanbod van sportactiviteiten : 185 km skipistes van alle niveaus en 35 km langlaufloipes voor een gegarandeerde geslaagde skivakantie !

Het vakantiedorp Risoul biedt kamers voor 2, 4 of 6 personen. U kunt er kiezen uit meerdere diensten :

 • Voordelige tarieven voor onze gasten op de skiliften ;

 • Picknickmanden op aanvraag ;

 • Restaurant met formules vol- en halfpension ;

 • Comfortabele gemeenschappelijke ontspanningsruimten : spelen voor de kinderen, een televisiehoek en een bibliotheek ;

 • Tal van animaties inbegrepen in uw verblijf : bioscoop, activiteiten, verschillende optredens, ...

Reserveer uw skivakantie op tijd

Indien u wilt genieten van een betaalbare skivakantie, één goede raad: reserveer uw wintersportvakantie tijdig – maar die raad geldt ook voor het reserveren van een zomervakantie in een vakantiepark in België. U kunt het beste reeds direct na de zomer de beschikbaarheid checken van de vakantiedorpen in de Franse bergen zoals in de Alpen.

Vooral omdat families altijd vastzitten aan een vakantie tijdens de schoolvakanties. Voor een verblijf in de kerstvakantie of carnavalsvakantie reserveert u best al ten laatste in de maand oktober.

U wenst een betaalbare wintersportvakantie te reserveren voor de hele familie voor het seizoen 2016-2017?

Neem dan zeker zo snel mogelijk contact op met Floreal, uw specialist in vakanties in België en in het buitenland, en ontdek de beschikbaarheid van onze vakantieparken in de Franse Alpen. U geniet bij Floreal van een heerlijke wintersportvakantie aan de beste prijs.

Newsletter