Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Op vakantie met de mobilhome : Floreal biedt mogelijkheden het hele jaar door

De Floreal campings bieden u de mogelijkheid een het hele jaar door een tweede verblijf te bezitten in België. Plaats uw motorhome of mobilhome op één van onze jaarplaatsen in de camping om heerlijk te kunnen genieten van de natuur, op ieder moment van het jaar. In de winter, het voorjaar, de zomer of de herfst, ieder seizoen biedt wel haar eigen voordelen !

Floreal biedt twee campings die het hele jaar open zijn voor uw vakantie met de motorhome

Vakantie met mobilhomeOp de zeven campings die de groep Floreal bezit in gans België, zijn er twee specifiek uitgerust om mobilhomes te ontvangen van januari tot december.

Camping La Roche-en-Ardenne-1 in het hart van de Belgische Ardennen

De camping La Roche-en-Ardenne 1 ligt aan de oevers van de Ourthe, in een adembenemend mooie groene omgeving en is erg in trek voor motorhomes. Het is een unieke vakantieplek in België: er is een wellness area (jacuzzi, sauna, relaxruimte). Deze camping kreeg 4 sterren toebedeeld door de Waalse Regio, en is twaalf maanden lang een zalige rusthaven voor vakantiegangers met 292 toeristische plaatsen en 187 seizoen- en jaarplaatsen.

Camping La Colline in Virton

De camping La Colline is gelegen in de Gaume-streek, op een steenworp van Virton en is ideaal voor mobilhomes en motorhomes. Het laat toe een zalige groene vakantie door te brengen in de provincie Luxemburg, vlak aan de grens met Frankrijk. De 217 toeristische plaatsen en de 80 seizoen- en jaarplaatsen laten u toe het hele jaar te genieten van een 4-sterren accommodatie voor kampeerders.

Op vakantie met de mobilhome : ja, maar in een goed uitgeruste camping !

Om kampeerders in mobilhome een goed onderdak te kunnen bieden van januari tot december, vraagt wel de nodige specifieke infrastructuur waar slechts weinig campings in België met zijn uitgerust vandaag de dag. Floreal biedt de mogelijkheid om een vakantie met de mobilhome of motorhome te overwegen ongeacht het seizoen, dankzij haar specifieke accommodatie die bestaat uit :

  • Verharde of halfverharde staanplaatsen : motorhomes zijn kleine huisjes op wielen die al snel 2 ton wegen. Het is dus uitgesloten om hen zomaar in het gras te laten staan, om te vermijden dat zij zich vastrijden. De Floreal-campings zijn uitgerust met verharde staanplaatsen, maar ook met staanplaatsen op gras met een verharde onderlaag (halfverharde staanplaatsen). Hierdoor kunnen motorhomes het hele jaar terecht.
  • Electriciteitsaansluiting ;
  • Wateraansluiting ;
  • Speciefieke plek voor het legen van de tanks met gebruikt water en chemische toiletten van uw motorhome ;
  • Verwarmde sanitaire gebouwen met douches, toiletten en wastafels;
  • Hondendouche (enkel in de camping La Roche-en-Ardenne-1) ; 
  • Bewaking het hele jaar door van januari tot december : in welke periode u ook beslist op vakantie te gaan in één van onze campings, wij hebben overal een toegangscontrolesysteem waardoor onze klanten en hun mobilhomes in alle veiligheid kunnen genieten van hun verblijf.

U wenst bijkomende informatie betreffende onze jaarplaatsen of andere mogelijkheden voor een vakantie met de mobilhome of motorhome ?

Contacteer nu direct Floreal, uw partner voor een kwalitatieve en verzorgde vakantie in een vakantiepark of camping overal in België ! Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

Newsletter