Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Een goedkope vakantie voor grote gezinnen in België: denk aan de Family Stacaravan

Op vakantie gaan is duur, vooral als je een groot gezin bent. Floreal, uw specialist op het gebied van de verhuur van stacaravans in België, verklapt u hoe u met het hele gezin op vakantie kunt gaan zonder bankroet te gaan. Ontdek het nieuwe vakantieconcept dat plaats biedt aan maximaal acht personen aan een echt betaalbare prijs: de Family Stacaravan.

Een exclusief vakantieconcept in België

De Belgische vakantieparken hebben zich onlangs uitgerust met accommodaties die speciaal werden ontworpen voor grote gezinnen, een fenomeen dat we steeds talrijker terugvinden in ons koninkrijk. Een viersterrencamping in Rabais (Virton), in het hartje van de Gaumestreek, heeft haar vertrouwen geschonken aan de Franse makers van mobilhomes voor een absoluut origineel concept : de Family Stacaravan. Door te hebben gekozen voor deze samenwerking, maakt de camping nu deel uit van het Planête Mobil-Homes-netwerk, een netwerk gespecialiseerd in stacaravans in Europa. De camping heeft daardoor de exclusiviteit van deze grote-familiewoonwagen van de nieuwste generatie in België.

Vier kamers om de familie onder te brengen, zonder elkaar voor de voeten te lopen

Wie zegt grote familie, zegt behoefte aan ruimte. De Family Stacaravan werd ontworpen om maximaal acht vakantiegangers te herbergen, zonder dat zij elkaar over de voeten lopen. Ruimte is dus de sleutel van het concept. Alles werd in het werk gesteld zodat u een aangenaam en comfortabel verblijf kunt doorbrengen met uw naasten, maar ook met vrienden, of met iedere andere grote groep mensen. De Family Stacaravan lijkt op een klassieke stacaravan, bedekt met een esthetische houten bardage. De 40 m² woonruimte zijn als volgt ingedeeld:

  • 4 slaapkamers geschikt voor 8 personen;

  • Een ingerichte keuken (koelkast, vaatwasser, kookplaten, magnetron);

  • Een eetgedeelte met stoelen en banken;

  • Een zitgedeelte;

  • Een badkamer.

Een terras voor goed weer of regenachtige dagen

De ontwerpers van de Family Stacaravan hebben aan ieder weer gedacht en hebben de caravan voorzien van een halfoverdekt ruim terras. Deze uitbreiding van de woonruimte biedt u een extra leefruimte waar u uw maaltijden met familie of vrienden kunt nuttigen, of het nu regent of zonnig is.

Een voordelige prijs voor grote gezinnen

Dit type accommodatie vraagt ook een echt sociaal beleid van de camping in Virton. Het doel is om mensen, voor wie het moeilijk is om op vakantie te gaan, zelfs in België, een ontspannen moment te bieden aan aangepaste tarieven. Met de Family Stacaravan is er nu een betaalbare oplossing om ook de armste gezinnen de mogelijkheid te geven op vakantie te gaan.

Wilt u meer weten over de vakantieaccommodaties voor grote gezinnen in België?

Floreal Holidays, een aanbieder van familievakanties in België, staat tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden over de Family Stacaravan en de andere verblijven voor grote groepen. U kunt alle informatie ook in onze brochure vinden die u op onze website kunt aanvragen. Of neem telefonisch contact op met ons team, of vul ons online formulier in. Wij bellen dan zo snel mogelijk terug.Newsletter