Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Welk type huuraccommodatie kiezen om te kamperen in België?

Bent u een trekker, een gezin of een nieuwe generatie kampeerliefhebber? Er zijn evenveel mogelijkheden wat kampeeraccommodaties betreft in België als er kampeerprofielen zijn. De specialist in de verhuur van kampeeraccommodaties in Wallonië en Vlaanderen Floreal helpt u kiezen welke de beste accommodatie is voor u.

Trekkers: slaap zalig droog en warm op een comfortabele plaats

Voor rugzaktrekkers die te voet of met de fiets reizen, bieden bepaalde campings in Vlaanderen een alternatief voor de klassieke tent: het houten chalet. Het is dus niet meer nodig om uw tent met uw bagage mee te zeulen. In deze hutten met vier bedden is er voldoende comfort om een paar dagen uit te rusten voordat u weer verder trekt. De kitchenette en de verwarming bieden dat beetje extra comfort dat welkom is tijdens een trektocht.

De originele Coco Sweet tent voor een aangename kampeerervaring

De Coco Sweet tent is een knusse campingtent met een bijzonderheid. Hij is gemonteerd op wielen en is dus verplaatsbaar. Het belangrijkste voordeel is de verharde vloer die niet in direct contact staat met de bodem en het vocht. Het is de ideale accommodatie voor kampeerliefhebbers op zoek naar wat comfort in het hart van de Ardennen. Het blijft een traditionele tent, maar met kitchenette, verwarming en terras.

De comforttent voor een gezellige familie kampeervakantie

In deze zandkleurige tenten is alles ontworpen voor een comfortabele kampeervakantie voor een heel gezin. Ze zijn ruim, uitgerust met twee slaapkamers en hebben echte bedden. Het is een betaalbaar vakantieverblijf om een kampeerervaring op te doen met het hele gezin. Ze hebben geen verwarming en dus vooral populair tijdens het zomerseizoen.

De safaritent: drie opties voor drie typen kampeerliefhebbers

De safaritent heeft 35 m² woonoppervlak en 14 m³ terras en bestaat in drie uitvoeringen. Zodoende voldoet deze accommodatie aan alle verwachtingen van alle kampeerders, en dan vooral die van gezinnen met kleine kinderen. In de Gaumestreek vindt u zelfs een camping waar alle drie de varianten van de Safari-tent op één camping staan:

  • Met een houtkachel ;

  • Met sanitaire voorzieningen ;

  • Met een houtkachel en sanitaire voorzieningen.

De standaard stacaravan of de XXL

De stacaravan kent nog altijd een toenemend succes. Het is de huuraccommodatie die niet mag ontbreken in een camping. Het is een comfortabele en volledig uitgeruste accommodatie die bestaat in twee formaten:

De stenen bungalow voor de nieuwe kampeerder

Tegenwoordig heeft men andere verwachtingen van kamperen. We willen de stad wel achter ons laten om ons te ontspannen te midden van de natuur, maar dan liefst wel in een huis. Een bungalow op een camping is dus precies iets voor de nieuwe kampeerder. Ze zijn gebouwd in steen en het zijn echte huisjes met alle moderne gemakken (verwarming, water en elektriciteit). Ideaal voor wie er niet van houdt de nacht in een tent door te brengen maar die toch wil genieten van de voordelen van een camping.

Meer weten over de verschillende kampeeraccommodaties in België?

Het team van Floreal Holidays staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt onze brochure downloaden om meer te weten te komen over onze campings in België. U kunt ons ook contacteren via de telefoon of via ons online formulier.

Newsletter