Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Top 4 van activiteiten anno 2020 in een vakantiepark in België

De vakantieparken in de Ardennen en aan de Noordzee staan algemeen bekend om hun leuke activiteiten voor jong en oud. Elk jaar concurreren ze in originaliteit om het de vakantiegangers naar hun zin te maken. Wat zijn de topactiviteiten voor 2020? Floreal Holidays, aanbieder van verblijven in vakantieparken in Vlaanderen en Wallonië, verklapt zijn top 4 tussen enkele grote klassiekers en nieuwigheden.

1. De grote klassiekers in vakantieparken in België

We veranderen geen succesvolle formule; bepaalde activiteiten in vakantieparken zijn zekere waarden die zowel in de Ardennen als aan zee altijd met veel enthousiasme worden onthaald. Tussen deze klassiekers vind je onder andere de volgende fel begeerde animaties:

  • Jeu-de-boules;

  • Allerlei shows, toneelstukken, optredens, clown- of travestietenshows;

  • Dansavonden;

  • Enz.

2. De onontbeerlijke sportactiviteiten in vakantieparken

De meeste vakantieparken in België bieden toegang tot sportfaciliteiten zoals een zwembad, een sportveld, een bowling, ... Maar in 2020 is er meer nodig om te motiveren. Vandaar dat we nu ook andere, meer ongewone sporten zien opkomen in vakantieparken zoals boogschieten en go-karts, maar ook een activiteit tussen sport en entertainment in : een schattenjacht.

3. De speeltuin, tot groot jolijt van de allerkleinsten

Wat de activiteiten betreft, mogen we de allerkleinsten niet vergeten, die hun geluk vooral zullen vinden in een vakantiepark dat goed is voorzien van speeltuinen. Om echt plezier te maken, heb je best een aparte speeltuin voor 3- tot 6-jarigen en voor 6- tot 12-jarigen, met een grote keuze in veilige en aangepaste speeltuigen. Daarnaast is het interessant dat alle activiteiten voor de kinderen draaien rondom een leuke mascotte, een zomerdansje en andere originele en feestelijke details.

4. Daguitstappen en thema-weekenden

Cultuur en ontdekking staan ook weer in de schijnwerpers in vakantieparken aan de Belgische kust of in de Ardennen, in de vorm van talrijke excursies om het Waalse of Vlaamse erfgoed beter te leren kennen, of in de vorm van een thematisch verblijfvoor degenen die slechts één weekend in een vakantiepark doorbrengen. Voor de kinderen zijn er zo kids-weekenden, en voor levensgenieters Oktober Fest-weekenden.

Al een vakantie aan het plannen voor 2020 in een vakantiepark in België?

De Groep Floreal Holidays biedt een ruime keuze aan vakantieverblijven in vakantieparken in Wallonië en Vlaanderen aan een scherpe prijs. Ontdek ze door onze vakantiecatalogus te downloaden. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact met ons team opnemen of ons online formulier invullen.

Newsletter