Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Top 5 van de meest favoriete activiteiten in vakantiedomeinen in België

Wie vakantiepark zegt, zegt naar hartenlust animaties. Maar wat zijn de favoriete activiteiten van de vakantiegangers die hun vakantie doorbrengen in een vakantiepark in België? De groep Floreal, de specialist in clubvakanties in België, geeft een overzicht van de top 5.

1. Avondshows zijn populair in vakantieresorts

Het is de specialiteit bij Floreal : avondshows worden fel gewaardeerd door onze gasten die besluiten om hun vakantie door te brengen in een vakantiedomein aan de Belgische kust. Deze parken organiseren vaak allerlei optredens en voorstellingen :

  • Muziekoptredens;

  • Toneelstukken;

  • Travestie shows;

  • Goochelshows en illusionisme;

  • Filmavonden;

  • Enz.

2. Seizoensgebonden animaties tot groot plezier van de vakantiegangers

Belgische vakantiedorpen strijden om originaliteit als het gaat om het entertainment van hun gasten. Er zijn dan ook tal van activiteiten gebaseerd op seizoensgebonden thema's. Een grote zoektocht naar paaseieren met Pasen is bijvoorbeeld de garantie op succes voor jong en oud.

3. Kinderopvang bij aankomst in de vakantieclub

De opvang van de kinderen geldt ook als afzonderlijke animatie, zeg zelfs maar dienstverlening. Families die een aangename vakantie willen doorbrengen in een vakantiedomein in de Ardennen of aan de Noordzee verwachten eigenlijk niet anders. Ze zijn maar wat blij wanneer de mascotte van de kinderclub hun kroost vrolijk afleidt, terwijl zijzelf in de rij staan om de sleutels van hun vakantieverblijf op te halen.

4. Word een meesterkok tijdens uw vakantieverblijf in België

Dankzij programma's als Topchef of de Beste Bakker is zich bekwamen op culinair vlak weer helemaal in. Er worden overal wel kooklessen georganiseerd, dus waarom niet ook in vakantieparken in België. Deze workshops zijn een groot succes. Sommige richten zich tot kinderen, die maar wat trots zijn wanneer ze hun ouders kunnen laten zien dat ze pannenkoeken, wafels, enz. kunnen bakken.

5. Waterspelen en watergevechten: groot vermaak voor het hele gezin

Een zwembad en opblaasbare spelen en iedereen, van de allerkleinste tot de grootste, is tevreden. Je kunt bijna niet meer plezier hebben dan met water, dat hebben de vakantieparken ook begrepen. Aan de Belgische kust combineren ze dit aanbod met de extra mogelijkheden die de nabijgelegen zee biedt.

Wilt u uw eigen mening kunnen vormen wat betreft het leukste entertainment in vakantieparken in België?

Floreal Holidays is gespecialiseerd in vakanties in België en biedt een ruime keuze aan vakantiedorpen in de Ardennen of aan de Noordzee, met veel gevarieerde animaties. U kunt onze catalogus downloaden voor meer informatie of gewoon contact opnemen met ons team via de telefoon of door ons online formulier in te vullen.

Newsletter