Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Themaweekenden voor koppels, families of vrienden tijdens herfst en winter 2016-2017

De herfst en de winter zijn seizoenen bij uitstek om er eens heerlijk tussenuit te trekken en de batterij weer op te laden. In België zijn er verschillende vakantieparken die allen andere themaweekenden aanbieden om volop te genieten.

Speciale themaweekenden of feestweekenden in België

Themaweekenden winter/herfst 2016-2017U wenst te genieten van een overheerlijk gastronomisch verblijf in Wallonië of Vlaanderen ? Een zalig weekendje weg met de familie, kinderen of kleinkinderen ? Samen met een gezellige groep mensen een uitstap te maken naar een sfeervolle kerstmarkt ? Keuze genoeg ! Ontdek hier het feestprogramma voor deze winter in onze vakantieparken in België :

Gastronomisch diner, kerstmaal of oudejaarsavond : de voordelen van ter plaatse overnachten

Of het nu een feestmaal betreft of een gastronomisch diner, het is zeer handig om ook op dezelfde plaats te kunnen overnachten. Alle voordelen even op een rijtje :

  • De voordelen van de groene natuur : zeker wanneer de dagen op hun korts zijn, is het zalig het dagelijkse leven even te ontvluchten en te genieten van de natuur en de activiteiten in een aangename omgeving ;

  • Een all-in formule zonder negatieve verrassingen : alles zit in het forfait inbegrepen: de maaltijden, de drank, de overnachtingen met alle comfort, de animaties voor de kinderen tijdens het kids-weekend maar ook de avondanimaties, het transport naar de kerstmarkten of andere bezoeken, … ;

  • Veiligheid voor alles : het is zalig om na een lekkere maaltijd of feest met eventueel een glas drank niet meer in de vroege uurtjes achter het stuur te moeten kruipen. U kunt volop van de avond genieten ;

  • Respecteer iedereens ritme : jonge ouders zullen het fijn vinden hun kroost een siësta te kunnen laten doen of vroeg naar bed te brengen. Oudere mensen kunnen zich op hun beurt terugtrekken in een logies dat speciaal is uitgerust voor mensen met een beperkte mobiliteit.

U heeft zin om deze winter een degustatieweekend of toeristisch ontdekkingsweekend door te brengen in de Ardennen, elders in Wallonië of aan de Noordzee ?

Neem dan snel contact op met de medewerkers bij Floreal om de verschillende themaweekenden en feestweekenden te kennen in onze vakantieparken. Vraag hen om de beschikbaarheid en de prijzen.

Newsletter