Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Teambuilding en seminaries aan de Noordzee: wat kan u verwachten?

Of het nu is om een seminarie, een conferentie, een congres of een teambuilding te organiseren, bedrijven zijn steeds op zoek naar originele en specifieke locaties voor de organisatie van zulke zakelijke evenementen. Floreal biedt u de voordelen van een professioneel seminarie aan de Belgische kust

Conferentie, congres of seminarie aan de kust: organisatie op aanvraag en activiteiten op het strand

Verschillende opties zijn beschikbaar voor bedrijven of professionals die een zakelijk evenement wensen te organiseren aan de Belgische kust:

  • Organisatie van het event op vraag van de klant. De organisatie van uw professionele evenement, of het nu groot of klein is, zal steeds à la carte gebeuren. Een seminarie van één dag, een professionele conferentie van een week of een weekend teambuilding, alles is mogelijk. De seminariecentra, zoals dit in Blankenberge bieden ook verschillende soorten accommodatie voor de deelnemers om ter plaatse te overnachten.
  • Typische externe activiteiten van de Noordzee. Een professioneel evenement organiseren aan de kust is eveneens een uitgelezen kans om deel te nemen aan tal van activiteiten typisch voor de Belgische kust. Go-cart ritjes op de dijk, een minigolftornooi, garnalen vissen, wandelingen in de duinen… Niet ver van het seminariecentrum van Nieuwpoort is het ook mogelijk om diverse musea te bezoeken zoals het museum van de Visserij van Oostduinkerke
  • Tijdens een seminarie of een conferentie of tijdens een weekend teambuilding, kunt u genieten van de frisse zeelucht en de rust van de Belgische kust. Een kans om te herbronnen en even te ontsnappen aan het dagelijkse leven.

Een moderne infrastructuur en een vlotte bereikbaarheid van de seminariecentra

Alle vergaderzalen in de domeinen aan Belgische kust beschikken over een kwaliteitsvolle en moderne high-tech uitrusting. Wifi-netwerk, beamer, tolkcabines met simultaanvertaling in zes talen, flat-screen tv,… zijn aanwezig voor alle deelnemers. De cateringservice wordt à la carte georganiseerd. Lunch met belegde broodjes, maaltijden aan tafel geserveerd, walking-dinner, ontbijt bij een seminarie met overnachting, alles is mogelijk. De seminariecentra beschikken over een ruime gratis parking en zijn vlot bereikbaar met de wagen en de trein.

Zin om een teambuildingweekend of een conferentie te organiseren aan de kust? Neem contact op met ons!

Het Floreal team staat ter beschikking om uw kwalitatief business event te organiseren. Neem contact op om uw dag of verblijf aan de kust te reserveren. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Newsletter