Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Seminarie en gastronomie : hoe kunt u het nuttige koppelen aan het aangename ?

Een bedrijfsseminarie organiseren vraagt de nodige voorbereiding, en wel in nauwe samenwerking met het business center waar uw werkvergadering zal doorgaan. U wenst de verschillende restauratiemogelijkheden te leren kennen om alvast een positief getint verblijf te kunnen plannen, zowel voor uw bedrijf als voor uw team? Floreal heeft een gastronomische aanbod voor u, met wel tientallen mogelijkheden op maat, totaal flexibel en helemaal afgestemd op uw behoeften.

Een gastronomisch restaurant in ieder business center

Of u nu uw medewerkers en collega’s aan de Noordzee wenst uit te nodigen, in de Ardennen of in de streek rondom Doornik, ieder business center van Floreal beschikt over een eigen gastronomisch restaurant, met een heerlijke seizoenskeuken.

-         « Les cinq clochers » in Mont Saint-Aubert : het business center van Mont Saint-Aubert is een gastronomisch pareltje. In het panoramische restaurant  kunt u genieten van een geraffineerde Franse keuken, geïnspireerd op de typische streekgerechten uit deze streek. Kleine groepen die niet kiezen voor een menu kunnen er ‘à la carte’ eten, en kiezen uit de talrijke specialiteiten van “les cinq clochers”.

-         « Le Parc » in la Roche-en-Ardenne : ieder seizoen heeft het gastronomische restaurant van het business center van La Roche-en-Ardenne een nieuwe kaart. De chef biedt een creatieve fijne Franse keuken aan met streekgerechten, met telkens keuze uit 5 voorgerechten, 5 hoofdgerechten en 5 nagerechten. Wild, verse groenten van de markt, Ardense vleesgerechten, maar ook verse forel om de smaakpapillen van de fijnproever te bekoren.

-         « De Kotter », visrestaurant in Nieuwpoort : aan de Noordzee staan bereidingen op basis van verse vis en schaaldieren bovenaan de lijst. U kunt nu al de menu’s ontdekken van één van de beste restaurants aan de Belgische kust, waar de grijze garnalen, de tarbot en de tong niet enkel nobel eten zijn, maar ook een verrassing zijn voor uw smaalpapillen.

-         Het business center van Blankenbergen waar men met 900 personen terecht kan beschikt dan wel niet over een ‘zogenaamd’ gastronomisch restaurant, toch weet de chef hier ook verfijnde gerechten voor te schotelen die de eer van de ‘haute cuisine’ van de andere business centers van Floreal niet onderdoen.

Kwalitatieve maaltijden tijdens uw seminarie bij Floreal

Ontdek de voordelen van een seminarie bij ons, waarbij werk, activiteit en tafelgeneugten worden verenigd :

-         Onze Chefs koken met seizoensproducten, volgens wat de markt op dat moment biedt : iedere chef verbonden aan onze business centers werkt volgens een ethisch verantwoorde manier wat aankoop betreft, en inspireert zijn keuken op de streekgerechten van iedere streek.

-         Gerechten, afgestemd op de vraag van onze klanten : Wij maken er een erekwestie van de behoeften van iedere klant tegemoet te komen, en bieden ook bij specifieke diëten telkens heerlijke gerechten. Naast ons vaste aanbod van vegetarische gerechten, gerechten zonder gluten, zonder lactose of met gewaarborgd halal-vlees, passen onze koks zich aan, aan iedere ander vraag betreffende de gezondheid of overtuiging van onze klanten.

-         Gezonde en smakelijke gerechten : Onze team doen er alles aan in de keuken geen te vette maaltijden voor te bereiden, waarbij gefrituurde gerechten en ongezonde kookwijzen zoveel mogelijk worden vermeden.

-         Flexibiliteit staat voorop : Wenst u één van de restaurantzalen te reserveren buiten de openingsuren of wenst u te genieten van een andere service “à la carte” ? Onze teams staan gedurende de ganse duur van uw seminarie voor u klaar, en bieden een oplossing op iedere vraag.

Een cateringdienst op maat voor uw congressen

Zodra u in één van onze business centers aankomt, worden u en uw werknemers door het Floreal-team ontvangen met een verwelkomingskoffie. Gedurende de ganse duur van uw business meeting, staat ons cateringteam klaar om in te springen op uw behoeften, en we bieden op voorhand al verschillende formules afgestemd op uw behoeften en budget.

Ontbijt : een speciale buffetformule voor uw business meetings

Specifiek voor bedrijven en organisaties die in één van onze business centers verblijven en genieten van een voordelig verblijf tijdens hun seminarie, bieden wij twee aparte formules :

-         Een klassiek ontbijt, bestaande uit drie soorten charcuterie, drie variëteiten kaas, verschillende soorten brood, meerdere fruitconfituren en koffiekoeken.

-         Een business ontbijt: dit is een formule waarbij u toegang heeft tot het klassieke buffet, terwijl er ook nog ‘scrambled eggs’ wordt aangeboden naast meer keuze in koffiekoeken, kazen, charcuterie en andere soorten brood.

Business lunch : een flexibele formule, aangepast aan de behoeften van de klant

Ook wat de middagmaaltijden betreft bieden onze teams meerdere formules aan :

-         Sandwiches : dit is een heel eenvoudige maar doeltreffende formule. De deelnemers kiezen hun sandwich uit een lijst die wij hen voorleggen. Het betreft een ideale optie voor teams die zich snel weer aan het werk willen zetten.

-         Sandwich buffet: een buffet met ingrediënten, salades en mini-sandwiches wordt zodanig opgesteld, dat de deelnemers er zelf hun sandwich kunnen samenstellen, geheel volgens hun eigen smaak.

Newsletter