Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Seminaries aan de Belgische kust inclusief tal van teambuilding activiteiten

Het is wetenschappelijk bewezen : opdat een persoon goed presteert op het werk, is het aangewezen pauzes in te lassen, zodat de grijze cellen als het ware de tijd hebben om te kunnen regenereren. Koppel dus het nuttige aan het aangename tijdens lange seminaries, conferenties of opleidingen, en geniet van het idyllisch kader van de Noordzee om samen met de andere collega’s stoom af te blazen. Hieronder vindt u tal van lumineuze ideeën.

Activiteiten om de groepsgeest te versterken tijdens seminaries, opleidingen en vergaderingen in Blankenberge

Seminaries aan zeeBlankenberge is één van de meest bezochte badplaatsen aan de Noordzee. U kunt er gemakkelijk tal van activiteiten vinden om samen met de collega’s even bij te komen van een lange zware intellectueel geladen seminariedag of opleiding in België.

Ontspan u en waai uit tijdens een heerlijke sportactiviteit aan zee

Een fietsrally, een wedstrijdje jeu de boules, een partij minigolf, een voetbalwedstrijd, een uitstap met een gocart over de dijk, een hindernissenparcours, een bowling: de infrastructuur van ons opleidingscentrum in Blankenberge en haar naaste omgeving bieden zoveel verschillende mogelijkheden, dat er altijd wel iets bijzit dat u helemaal ligt.

In geval van slecht weer kunt u een indoor activiteit organiseren met uw medewerkers

Florealgroup stelt in haar seminariecomplex te Blankenberge oude houten spelen ter beschikking die absoluut weer helemaal in zijn. Speel eens een kegelspel of het authentieke kikkerspel en duik terug in de tijd. Indien dit idee u niet kan bekoren, kunt u eveneens opteren voor een meer klassiek gezelschapsspel.

Een cultureel en didactisch getinte team building niet ver van de Belgische kust

Maak gebruik van de korte afstand die Blankenberge scheidt van Brugge, en breng een bezoek aan de prachtige musea, monumenten en architectuur van dit Venetië van het Noorden.

Team-building activiteiten en animaties voor conferenties en seminaries in Nieuwpoort

Nieuwpoort is een badplaats dat een enorme bekendheid geniet dankzij haar jachthaven, die de grootste is van de hele Belgische kust. Nieuwpoort is eveneens bekend om haar visactiviteiten. Het is dan ook zeer aangenaam om zich tussen twee vergaderingen door even te ontspannen met bijvoorbeeld een activiteit in het teken van de zee.

Plaats sport centraal als ontspanning tijdens uw bedrijfsconferentie

Net als in Blankenberge, is het businesscentrum van Nieuwpoort uitgerust met alle noodzakelijke infrastructuur om zich uit te leven met een partij jeu de boules, minigolf, voetbal en alle andere mogelijke activiteiten die door kunnen gaan op het sportterrein. En ook hier kunt u opteren voor het versterken van de groepsgeest met een uitstapje met een gocart, een fiets of een heuse voettochtdropping.

Maak gebruik van de jachthaven en organiseer een boottocht onder collega’s

Nieuwpoort leent zich uitstekend voor een team-building op de Noordzee. Deel deze unieke ervaring op zee met uw collega’s, en organiseer een zeilinitiatie. Uw werknemers leren de hele morgen de grondbeginselen van het zeilen zoals de boot manoeuvreren, knopen leggen en het zeil reven, om zich dan ’s middags tegen elkaar te meten tijdens een zeilwedstrijd. Wanneer het zeilen niet echt uw ding is, kunt u natuurlijk opteren voor een initiatie vissen op zee.

Een uitstap naar het maritiem museum op een steenworp van Nieuwpoort

Wanneer u in Nieuwpoort bent, mag u het eigenlijk niet nalaten ook het nationale visserijmuseum van Oostduinkerke te bezoeken, Navigo, dat slechts op een steenworp is gelegen van Nieuwpoort. Je beleeft hier een pedagogische historische wandeling doorheen de Vlaamse geschiedenis van de zee- en kustvisserij.

Bent u geïnteresseerd het nuttige aan het aangename te koppelen tijdens een conferentie of een opleiding  aan de Belgische kust ?

Neem dan snel contact op met de medewerkers van Florealgroup die u het noodzakelijke advies kunnen geven om een interessante bedrijfsdag te organiseren aan zee.

Newsletter