Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie

Residenties voor seminaries en congressen: wat mag u verwachten ?

U zoekt een all inclusive business locatie voor uw seminarie of congres in België ? Dan bent u op het goede adres! Ontdek de verschillende oplossingen van Floreal, waarbij het huren van een vergaderzaal, de catering en het verblijf onder hetzelfde dak mogelijk is.

Vergaderzalen + verblijf + restauratie : een winnend trio voor een geslaagd business event

Wat een absoluut sterk punt vormt van onze residenties, is dat zij alles onder één en hetzelfde dak aanbieden wat nodig is voor een professioneel cliënteel. Dan bedoelen we uitgeruste en moduleerbare vergaderzalen inclusief vertaalhokjes met audiovisueel materiaal. Daarbij voegen we een afstembare cateringservice met verschillende mogelijke formules: sandwich party's, 3-gangen-menu's, koude en/of warme buffetten, wat u maar wenst. Het derde element is dan een drie-sterren-overnachting.

Wij beschikken over 4 volledig uitgeruste locaties voor uw congressen, conferenties, seminaries, meetings en andere bedrijfsevenementen :

Combineer het aangename met het zakelijke, en profiteer van de leerrijke en culturele activiteiten die parallel aan uw vergaderingen kunnen doorgaan

De vier vermeldde residenties zijn allen uitgerust met een sportterrein en het nodige materiaal voor ontspanning. Naast een binneninfrastructuur voor activiteiten, werken we nauw samen met enkele externe partners om ook in de buurt van de Residentie andere activiteiten voor bedrijven te kunnen organiseren. In Blankenberge bieden we bijvoorbeeld wandelingen aan te voet of met de fiets, tafel-tenniswedstrijden, minigolf, tennis, jeu-de-boules, volleybal, gezelschapsspelen of ouderwetse houten spelen. In La-Roche-en-Ardenne kunnen we bowling aanbieden, tennis, jeu-de-boules of minigolf, naast kayakken, rafting, VTT-uitstappen, een parcours in de bomen of karting, allemaal leuke activiteiten om samen met uw collega's te doen. In Mont-Saint-Aubert kunt u als ontspanning tussen twee vergaderingen in genieten van bowling, voetballen, een schattenjacht of een rally, naast nog andere mogelijkheden. En wanneer u opteert voor onze Residentie in Nieuwpoort, kunnen we u laten genieten van een dropping, minigolf, een uitstap naar de jachthaven van Nieuwpoort of een initiatie zeilen op de Noordzee.

Deze externe activiteiten kunnen ook deel uitmaken van een forfait, naast de huur van de vergaderzaal, de logies en de catering.

Een seminarie organiseren in combinatie met een verblijf in een caravan of tent: de gezellige low cost oplossing bij uitstek

Om de kosten zo veel mogelijk te drukken zonder in te boeten op kwaliteit, biedt Floreal naast haar residenties ook de mogelijkheid te kiezen voor een forfait huur van vergaderzaal + catering + verblijf in een caravan of tent. Dit aanbod geldt voor onze camping Kempen in de Provincie Antwerpen, en de camping La-Roche-en-Ardenne in de provincie Luxemburg. De eerste beschikt over 3 vergaderzalen, de tweede over 9.

De organisatie van seminaries bij Floreal heeft ook een sociale dimensie !

De winst die eventueel gemaakt wordt met de organisatie van vergaderingen, conferenties en seminaries in één van de 4 residenties van Floreal in België, steunt eveneens een sociale zaak. In samenwerking met het OCMW, kunnen we dankzij de organisatie van business events vakanties aanbieden in onze vakantieparken in België aan senioren met een lager inkomen.

Voor meer informatie betreffende onze business centra voor uw vergaderingen, congressen en seminaries : contacteer Floreal Holidays !

Ons team staat klaar om u zo spoedig mogelijk meer informatie te geven of om een reservatie te boeken voor uw business event.

Newsletter