Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

4 redenen om te kiezen voor een verblijf in een vakantiepark in de Ardennen in plaats van een gîte

Meestal associëren we een verblijf in de Belgische Ardennen met een verblijf in een gîte. Nochtans is er een ander type accommodatie dat veel voordelen biedt en je toestaat om een heerlijke tijd door te brengen in deze prachtige regio, met comfort en zonder overdreven duur te zijn. Namelijk in een vakantiepark, zoals Floreal Holidays, grote organisator van verblijven in de Ardennen, ons uitlegt.

1. Een vakantie in een vakantiepark blijft de voordeligste oplossing

Momenteel wordt een verblijf in een gîte steeds duurder. Voor een vergelijkbaar comfort en een meer complete service betaal je absoluut minder door een appartement of kamer te huren in een vakantiepark, zoals bijvoorbeeld in de Ardennen, een zeer populaire trekpleister in Wallonië. Dit is een niet te verwaarlozen voordeel, vooral als je op vakantie wilt met het hele gezin.

2. Vakantiepark staat gelijk aan logies met een grote capaciteit

Hoewel sommige vakantiehuisjes een groot woon- en slaapgedeelte hebben, zijn de meeste beperkt qua aantal personen. Dat is niet het geval in een vakantiepark, zoals in de Ardennen. Dat bestaat uit een groot landgoed met veel accommodaties, variërend van studio's tot appartementen en zelfs hotelkamers. Voor een grote groep mensen of een nieuw samengesteld gezin is het interessant om dan verschillende slaapkamers of appartementen te huren met een gezamenlijke inkomhal. Een manier om samen te zijn, zonder gebrek aan privacy.

3. Een veel completere service op het gebied van vakanties dan bij het huren van een gîte

Als je een vakantiehuisje of gîte huurt, huur je in feite een kaal huisje. Het is wel ingericht, maar ter plaatse moet je alles zelf beheren, van koken tot schoonmaken. Een vakantiepark laat je al deze klusjes vermijden door een complete service aan te bieden. Het huishouden, de catering, noem maar op. Alles is voorzien om een onbekommerde vakantie te kunnen doorbrengen, zonder te hoeven koken en te moeten zorgen voor de dagelijkse logistiek. Aan de receptie kun je ook alle informatie krijgen over wat van er allemaal te doen valt, in de regio. Het personeel is er om je te adviseren, te begeleiden en je te laten ontdekken wat je kunt doen, zonder dat je daar je tijd aan hoeft te verspillen.

4. Volop leuke activiteiten en gezelligheid voor wie in een vakantiepark verblijft

Vaak is een gîte erg geïsoleerd en rustig gelegen. Voor wie toch graag wat mensen ontmoet en activiteiten doet, is het idee minder aantrekkelijk. Kiezen voor een accommodatie in een vakantiepark in de Ardennen, is kiezen voor gezelligheid en animaties. Wil je bij je eigen vrienden of familie blijven? Geen probleem! Maar als je relaties wilt aanknopen, hoeft je maar deel te nemen aan de activiteiten die door het domein worden aangeboden. Meestal is er een overvloed aan animaties en activiteiten om van te genieten in vakantieparken. Denk maar aan gezellige avondfeestjes, uitstapjes naar een markt met lokale producten, sportactiviteiten of natuuruitstappen. Vakantieparken zijn erop voorzien om vakantiegangers afleiding te kunnen bieden als ze daar zin in hebben, zonder er kilometers voor te hoeven lopen.

Een familiefeest? Het vakantiepark organiseert het voor je

Wie een familiefeest wil organiseren, huurt vaak een gite met het idee zelf voor het feestmaal en het amusement te zorgen. Een vakantiepark biedt ook de ruimte voor een familiefeest, met het verschil dat het vakantiepark een team inzet dat voor de logistiek en de uitvoering zorgt. Je hoeft dus alleen maar samen met de andere gasten te genieten, in plaats van je zorgen te hoeven maken over het verloop.

Wil je een vakantie doorbrengen in de Belgische Ardennen?

De groep Floreal Holidays biedt het ideale verblijf aan in de Ardennen, in een van zijn vele vakantieparken. Om al onze aanbiedingen voor een vakantie in België of Frankrijk te ontdekken, kun je ook onze catalogus downloaden. Wil je nog meer informatie over onze activiteiten, neem dan gewoon telefonisch of via ons online formulier contact op met ons team.

Newsletter