Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Toerisme & bezienswaardigheden

DE GOLF VAN SAINT-TROPEZ EN HET MASSIF DES MAURES

Geniet met het hele gezin van een vakantie onder de beste omstandigheden in het zuiden van Frankrijk!

VAKANTIE TUSSEN PIJNBOMEN EN OLEANDERS...

De golf van Saint-Tropez...de naam alleen al doet je dromen. Hier vind je 1001 schatten die elke sportfanaat en cultuur -of natuurliefhebber doen watertanden. In de Var-regio komt iedereen aan zijn trekken:

  • Paraderen op de bruisende kades van Saint-Tropez, wandelen of varen langs de kust, luieren op het 4.5 km lange strand van Pampelonne, de rotsen van Cap Taillat bedwingen of de baaien van Cap Lardier doorkruisen, naar de horizon turen vanaf Cap Camarat,.. 

Andere voorstellen? Lopen op de rotsachtige heuvels op zoek naar middeleeuwse dorpjes, verdwalen in de smalle straatjes van Ramatuelle, Grimaud, Gassin, Cogolin of Cavalaire. Nog meer? Waarom geen gastronomische of actieve wandelingen in het Massif des Maures, waar de het landschap bedekt is met kurkeiken, pijnbomen en wijngaarden? Levendige en kleurrijke Provençaalse marktjes, rustige dorpen en ongerepte zandstranden, .... Geloof ons: in de Var zal de hele familie tevreden zijn!

EEN PROVENCAALS VAKANTIEDORP TUSSEN PIJNBOMEN EN OLEANDERS...

Het vakantiedomein ligt in een rustige omgeving van wijngaarden en naaldbomen, in de Golf van Saint-Tropez, die u kan bereiken via een schaduwrijk pad tot aan het beroemde strand van Pampelonne: wie doet beter? Een unieke locatie voor ons vakantiedorp op een ongerept domein met typische provençaalse kleuren, tussen het heuveldorp Ramatuelle en haar stranden. 

  • Het strand van Pampelonne op 300 m afstand, het bruisende stadscentrum van Ramatuelle en de winkels op 5 km, de Golf van Saint-Tropez op een boogscheut, de kronkelende paden in het veranderende landschap: het is er allemaal!

Ramatuelle-toerisme

GENIET VAN DE STRANDEN EN DE WILDE BAAIEN VAN RAMATUELLE

Het strand van Pampelonne op enkele honderden meters, de wilde baaien langs de kustlijn,...Het vakantiedomein is de ideale uitvalsbasis om met de ganse familie op zoek te gaan naar de mooiste stranden van de Var onder de Zuid-Franse zon...

  • Het strand van Pampelonne in Ramatuelle...

Op een steenworp van het vakantiedorp kan u samen met de kinderen heerlijk ontspannen op een van de parels van de Middellandse Zee: het strand van Pampelonne. Deze immense baai van 5km met een wit zandstrand verandert van kleur door de stromingen.

// Hoe er te geraken? Het strand is beschermd door het Conservatoire du Littoral omwille van de fauna en flora in de duinen en kan gemakkelijk te voet bereikt worden (300m) via een klein padje onder de pijnbomen of via de weg...

  • U verkiest de kleine ongerepte baaien?

Verken de mooie kustlijn, te voet of per boot, op zoek naar de rotsformaties van Cap Taillat, de baaien van Cap Lardier, het uitzichtpunt van Cap Camarat of de geheime inham van Bonne Terrasse.

  • En wat met de activiteiten aan zee...?

Een animator begeleidt u tijdens de boottochten in de Golf van Saint-Tropez in de richting van de baai "la Baie des Canoubiers" (betalende uitstap). Ideaal voor een onvergetelijke gezinsvakantie!

// Om er te geraken, is het heel simpel: carpooling tot in Saint-Tropez, nadien verder per boot (1u-1u30).

Onder de Zuid-Franse zon kan u bovendien genieten van diverse watersporten (betalend):

  • Duiken met Cap Camarat Plongée, info op het vakantiedomein, tegen gunstige tarieven,
  • Zeilschool La Moune in Gassin (inlichtingen: www.lamoune.com),
  • Zeekjakken, paddle en Catamaran bij Peps Spirit (inlichtingen: www.peps-spirit.fr),
  • Waterskiën en jetskiën met Team Water Sports op het strand van Pampelonne (inlichtingen: 0033 4 94 79 82 41 - 0033 6 08 05 70 50).

Uw domein onder de loep

Newsletter