Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie

Sport & Ontspanning

ACTIVITETEN IN UW VAKANTIEDOMEIN TE RAMATUELLE

Vakantie in het zuiden van Frankrijk vol ontmoetingen en ontdekking, iemand interesse? Om hiervan te genieten, volstaat het om gebruik te maken van onze vele activiteiten: wandelen, bioscoop, bowling, stretching, performances, duurzame ontwikkeling en solidariteit door middel van games en acties van lokale artiesten,... 

SPORTIEVE ACTIVITEITEN VOOR DE GANSE FAMILIE !

Tijdens de zomervakantie kan u volledig vrij sporten of deelnemen aan een van de toernooien georganiseerd door ons animatieteam:

  • Petanque
  • Voetbal, volleybal en tal van andere teamsporten
  • Boogschieten
  • Tennis, enkel begeleid tijdens de zomervakantie

+ solo tennissen mogelijk dankzij een trainingsmuur.

  • Aquagym en step in juli /augustus

ramatuelle-sport

ONZE WANDELINGEN ROND DE GOLF VAN SAINT-TROPEZ

Met familie, onder vrienden of in groep, profiteer van ons begeleid programma met uitstapjes om de Var-streek en de omgeving van Ramatuelle te ontdekken !

// De gratis wandelingen worden geleid door een animator.

Geniet bovendien van onze boottochten ! Een animator begeleidt u tijdens uitstapjes naar de Golf van Saint-Tropez in de richting van de baai "la Baie des Canoubiers".

// Betalende boottochten (1u-1u30), vergezeld van een animator. Carpooling tot in Saint-Tropez, daarna de boot op. 

GAMES EN SHOWS IN UW VAKANTIEDORP

Breed aanbod aan artistieke en sociale evenementen...mooie opportuniteiten voor uitwisselingen en ontmoetingen ! Eerder zin in een film? Geniet dan van onze filmvertoningen in het vakantiedorp (op maandag in juli/augustus aan voordeeltarieven). 

Voor en na het avondmaal worden er diverse activiteiten gepland...

  • Quiz, muzikale spelletjes, optredens, kooklessen,...

Na het diner kan u terecht in de bar of de feestzaal voor een gezellig avond! Na het avondmaal gaat de avond verder met prachtige shows ! Ons animatieteam zorgt samen met gerenommeerde artiesten voor entertainment: zang, cabaret, theater en comedy.

En ook de nachtraven kunnen meerdere keren per week aan hun trekken komen in de discotheek ! 

ELK JAAR EEN NIEUW THEMA...

2016 staat in het teken van superhelden ! Zowel fictieve helden uit de mythologie, uit romans en films, met of zonder speciale krachten....of helden van gisteren en vandaag die met moed en onverschrokkenheid tal van rechten en waarden verdedigen. Het zijn deze buitengewone personages, bekroond met een uitzonderlijk lot, die in de spotlight van ons vakantiedorp en Clubs zullen staan. 

Uw domein onder de loep

Newsletter