Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

De Paasvakantie : animaties voor iedereen in onze vakantieparken aan de Belgische kust

U bent op zoek naar de ideale plaats om de komende paasvakantie met de hele familie door te brengen, een verblijf waar tevens allerlei leuke activiteiten en animaties worden aangeboden voor de hele familie? Floreal Holidays nodigt u uit in haar vakantieparken aan de Belgische kust met een uitgebreid animatieprogramma voor klein en groot ! Op die manier kunt u zich iedere dag op een andere manier vermaken en dat tijdens de ganse periode van de schoolvakanties !

De paasvakantie doorbrengen in een vakantiepark in Blankenberge of Nieuwpoort

Ieder jaar maken de Floreal vakantieparken van Blankenberge en van Nieuwpoort zich op om grootouders, ouders en kinderen te kunnen opvangen tijdens de paasvakantie. Wij stellen altijd een heel leuk en uitgebreid animatieprogramma samen met optredens, workshops, spelletjes en nog veel meer. Voor dit uitgebreide animatieprogramma kunt u de eerste week van de paasvakantie terecht in Floreal Blankenberge, terwijl Floreal Nieuwpoort de twee ganse weken van de paasvakantie aanbiedt. Bij de vele activiteiten die we aanbieden in beide vakantieparken aan de Noordzee vindt u :

  • Onthaal met muziek van de kinderen met hun ouders/grootouders door de mascotte van Floreal: Vlinder Florie ;

  • Op Paaszondag of Paasmaandag wordt er tot groot plezier van de kinderen een traditionele “paaseieren zoeken” georganiseerd in het bijzijn van de Paashaas ;

  • Optredens van de clown Papa Chico ;

  • Karaoke-avond en super bingo ;

  • Keuken-workshop en knutselworkshop ;

  • Collectieve spelen en een kleurwedstrijd ;

  • enzovoort.

Deze activiteiten zijn ideaal voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Sommige activiteiten zoals bv. Karaoke en bingo geven de mogelijkheid aan de ouders of grootouders om samen met hun kroost van de activiteit te genieten, en dus een zalig moment in familie door te brengen.

Een uitgebreide infrastructuur voor sportactiviteiten in onze vakantieparken

Naast alle opgesomde animaties, is het mogelijk om gebruik te maken van de enorm uitgebreide sportinfrastructuur die het vakantiepark van Nieuwpoort en dat van Blankenberge aanbieden.

Floreal Blankenberge

Floreal Blankenberge beschikt bijvoorbeeld over een volledig uitgerust omnisportterrein, een minigolf, een jeu-de-boules-baan, een tennisbaan, tafeltennistafels, biljarttafels en de mogelijkheid fietsen te huren. In Blankenberge zelf is er daarnaast ook een gemeentelijk zwembad, evenals een bowling. En dat is zonder de beroemde gocarts mee te tellen en de verschillende tientallen kilometers dijk waar je heerlijk kunt wandelen en genieten van de zee, het Sea Life Center, het casino, ...

Floreal Nieuwpoort

Bij Floreal Nieuwpoort kunt u natuurlijk ook genieten van gocarten, wandelen en fietsen, maar u kunt er tevens genieten van een binnenzwembad dat altijd enorm wordt geapprecieerd door de kinderen. De grote glijbaan zorgt daarbij voor extra plezier. Voor de allerkleinsten is er een apart babybadje waar zij heerlijk kunnen spetteren, zonder gestoord te worden in het tumult van de grotere kinderen. Om het helemaal af te maken, is er nog een bubbelbad waar de ouders na afloop heerlijk in kunnen relaxen en bijkomen.

Het domein beschikt daarnaast over openlucht basketbalterreinen, tennisbanen, jeu-de-boules-banen en een minigolf. Er worden tevens fietsen te huur aangeboden.

Nieuwpoort staat bekend als een fantastische badplaats met een prachtige jachthaven, ideaal ook voor wie over de dijk wenst te wandelen of tussen de duinen en in de polders te fietsen.

Op zoek naar het ideale idee om de Paasvakantie door te brengen met uw kinderen, kleinkinderen, neefjes of nichtjes ?

Kies dan voor de Belgische kust met de talrijke toffe animaties en activiteiten in de vakantieparken van Floreal ! Nog vragen? Contacteer een van onze medewerkers voor een aangepast verblijf in België !

Newsletter