Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Een origineel seminarie organiseren aan de Belgische Kust

U wenst een origineel seminarie te organiseren voor uw werknemers? De Belgische kust biedt tal van mogelijkheden om uw seminarie aan te kleden, waardoor het succes ervan gegarandeerd is. Van overnachting tot omkadering plus teambuildingsmogelijkheden, Floreal Seminars met een jarenlange ervaring in het aanbieden van bedrijfsevenementen somt u de mogelijkheden op.

Kies voor de juiste capaciteit en opstelling van de vergaderzaal

Voor een goed verlopend seminarie heeft u onder andere de juiste grootte van vergaderzaal en de gewenste opstelling nodig. Enkel een zitplaats of ook een tafel per deelnemer, een rechthoekige, theater of U-opstelling, voor een 10-tal mensen of voor een grote groep, … Het ervaren businesscentrum Floreal Blankenberge biedt 15 moduleerbare vergaderzalen waar u, afhankelijk van de opstelling, comfortabel kunt vergaderen met een gezelschap vanaf 10 mensen, maar ook een grote groep kunt toespreken in het auditorium met 650 zitplaatsen.

Een moderne infrastructuur maakt het succes van uw seminarie

Het succes van uw seminarie hangt daarnaast grotendeels af van de infrastructuur van de vergaderzaal. Een moderne en uitgebreide technologische ondersteuning zoals een projector, CD-speler, DVD-speler, LCD, eventueel geluidsversterking, vertaalcabines, wifi, … Kijk dus altijd op voorhand wat er aan multimedia voorhanden is in het businesscentrum waar u uw seminarie wilt organiseren.

Catering op maat voor uw bedrijfsevenement

Daarnaast is een aangepaste cateringformule onder hetzelfde dak belangrijk. Beschikt u over veel tijd of heeft u liever een werklunch, een goed businesscentrum biedt keuze uit verschillende maaltijdformules. Dat kan gaan van heel basic tot uitgebreid: een koude schotel, een broodjeslunch, een verzorgd 3-gangenmenu of een uitgebreider menu met aperitief en wijnen. U kiest op basis van uw budget en de tijd die u heeft.

Aangepaste logies voor een tweedaags seminarie

Verloopt uw bedrijfsevenement over meerdere dagen? Kies dan voor een seminarie-centrum waar u ook kunt overnachten om ten volle van de tijd te kunnen genieten. U kunt opteren voor een hotel om de hoek, of uw hele evenement plannen in een businesscentrum dat deel uitmaakt van een vakantiedomein zoals Floreal in Blankenberge. U geniet dan tevens van de andere voordelen.

De originaliteit van uw seminarie hangt af van de randactiviteiten

Om uw seminarie ook origineel te maken, is een unieke ligging met veel randactiviteiten belangrijk. Zo kunt u de werkperiodes afwisselen met ontspanning waardoor de productiviteit wordt gegarandeerd. De Belgische kust biedt de mogelijkheid om zelf originele uitstapjes te plannen zoals een verfrissende wandeling op de dijk of in de duinen, een gezamenlijke fietstocht met fietsen of go-karts, een ontspannende jeu-de-boule-uurtje, maar u kunt ook opteren voor een professioneel georganiseerde teambuilding waardoor uw seminarie een extra dimensie krijgt.

De ingrediënten voor een origineel bedrijfsevenement samengevat

De ingrediënten voor een origineel seminarie zijn de basis van een geslaagd bedrijfsevenement. Let dus op de volgende zaken :

  • afgestemde vergadercapaciteit van 10 tot 640 mensen met gewenste opstelling;

  • moderne vergaderfaciliteiten zoals hifi, video, wifi, vertaalcabines,

  • catering afgestemd op uw wensen en budget van eenvoudig tot uitgebreid,

  • goede bereikbaarheid en parking,

  • overnachting mogelijk op dezelfde plaats,

  • unieke ligging met originele nevenactiviteiten

Wenst u een origineel seminarie te organiseren en zoekt u de perfecte locatie?

Indien u meer ideeën wenst voor een geslaagd en origineel seminarie of indien u uw bedrijfsevenement wenst te reserveren, staat het team van Floreal Business klaar om u verder te helpen. U kunt ook de interessante catalogus van business meetings aanvragen.

Newsletter