Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Op zoek naar toffe ideeën voor een teambuilding? Hier alvast drie originele activiteiten !

U wilt een bedrijfsevenement organiseren zodat de medewerkers elkaar beter leren kennen en hun samenwerking vergroot, maar u heeft geen inspiratie ? Zijn verbeelding en creativiteit niet uw sterkste kanten ? De specialist in het organiseren van teambuildings in België Floreal tipt u drie leuke teambuildingactiviteiten voor een geslaagd business event.

1 Een bedrijfsevenement in de vorm van een sportdag

3 leuke ideeën voor teambuilding bij FlorealUw personeel houdt van actief zijn ? Geef hen de kans dat te bewijzen en plan een teambuilding in een seminarie centrum met een eigen sportinfrastructuur. Een bedrijfssportdag heeft altijd succes dankzij de vele mogelijke sportanimaties waarbij eveneens hun onderlinge competiviteit wordt aangemoedigd.
Zo kunnen uw teamleden het tegen elkaar opnemen tijdens verschillende sportactiviteiten die ze kunnen kiezen volgens hun eigen interesses en competenties :

Sportactiviteiten voor buiten :

  • Tennis

  • Minigolf

  • Petanque

  • Oriëntatiewandeling met kaartlezen

Ontspannende activiteiten voor binnen :

  • Bowling

  • Biljarten

  • Tafelvoetbal

2 Laat uw medewerkers de Belgische kust ontdekken met een leuke teambuilding

België heeft een hele mooie kuststreek waar je eindeloos kunt wandelen. Maak dus gebruik van wat de natuur ons biedt! Vanuit het business centrum met teambuildingmogelijkheden in Nieuwpoort heeft u de mogelijkheid om een prachtige fietstocht te maken doorheen de Ijservallei. Deze route brengt u tot in het historische stadje Diksmuide. Een andere mogelijkheid is een adembenemende fietsroute doorheen de duinen en de polders tot in Veurne. Na zo'n fietstocht heeft dit prachtige Vlaamse landschap geen geheimen meer voor uw personeel.

3 Een teambuilding in het teken van gastronomie

U heeft er weet van dat uw medewerkers graag en vooral lekker eten ? Biedt hen in dat geval een onvergetelijk en gezellig bedrijfsevenement in het teken van een geraffineerde keuken. Sommige organisatoren van seminaries in België openen de deuren van hun restaurant voor een themadag of -weekend in het teken van gastronomie. De smaakpapillen van uw gasten worden dan heerlijk verwend in een super gezellige sfeer.

Vraag ons om meer inspiratiebronnen voor een geslaagde teambuilding in België

Floreal stelt u haar bewezen ervaring op vlak van het organiseren van seminaries ten dienste en nodigt u uit in haar vakantieparken die volledig zijn uitgerust voor het organiseren van business events en teambuilding. Neem telefonisch of via onze website contact op met ons team mensen voor meer inlichtingen.

Newsletter