Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie

Welke locatie kiezen voor uw bedrijfsseminarie in België?

Bent u op zoek naar een geschikte locatie in België om uw medewerkers samen te brengen en u twijfelt door het overvloedige aanbod? Met een gedegen ervaring in het organiseren van bedrijfsseminaries in Wallonië en Vlaanderen, biedt de groep Floreal enkele goede tips om uw keuze te vergemakkelijken.

Seminariezalen in de regio Doornik, dicht bij de Franse grens

De nabijheid van de Franse grens wordt vaak gewaardeerd door bedrijfsleiders, wanneer het gaat om een geschikte locatie te vinden om de werknemers samen te brengen. Een accommodatie huren voor het organiseren van een seminarie in de streek rondom Doornik biedt inderdaad veel voordelen:

  • U bent een Belgisch bedrijf: het grensgebied bij Quiévrain biedt veel mogelijkheden voor vermaak en ontspanning voor een twee dagen durend seminarie. De steden Lille (Rijsel) en Louvre de Lens liggen op een steenworp afstand, net als de vele brouwerijen waar u terecht kunt voor een bedrijfsbezoek inclusief lekker drankje;

  • U bent een Frans bedrijf: er hoeft geen uitleg, zodra u de grens oversteekt en uw congres organiseert op Waals grondgebied, zal uw portefeuille u dankbaar zijn. De prijs voor het opzetten van een seminarie, conferentie of ander bedrijfsevenement is veel gunstiger in België dan in Frankrijk.

Voor Brusselaars zijn de vergaderzalen in de streek rondom Doornik ook een bestemming met potentieel. Door de stad met de 5 torens op te zoeken, maakt u komaf met de gebruikelijke files van de hoofdstad.

Congrescentra aan de Belgische kust: een hele goede bereikbaarheid

Doornik trekt u niet? Waarom dan niet uw bedrijfsevenement organiseren aan de Belgische kust? Nieuwpoort en Blankenberge hebben uitstekende voorzieningen om een groot aantal mensen te kunnen ontvangen en bieden een uitstekende bereikbaarheid via de snelweg en de trein. Als u een Europees congres moet te organiseren, kunnen alle deelnemers – inclusief de Britten – het businesscenter gemakkelijk bereiken, aangezien de Shuttle en de Eurostar op een steenworp van de Belgische kust stoppen.

Een vergadercomplex huren in de Belgische Ardennen: stilte op de eerste plaats

Wilt u meer dan alleen een werkvergadering, wilt u uw werknemers ook tracteren op vergroening? De prioriteit in dat geval is rust. U kunt dan een goed onderkomen vinden in de Belgische Ardennen, waar seminaries worden georganiseerd in een groene en natuurlijke omgeving. Dat kader is heel bevorderlijk voor de concentratie en resourcing. Het is vaak zelfs mogelijk uw seminarie te koppelen aan teambuilding, door externe partners in te schakelen die kunnen zorgen voor teamgeestverrijkende en aangename activiteiten.

Een seminarie op een camping? Ook dat is mogelijk!

Het is misschien een merkwaardig idee, maar het biedt tal van interessante mogelijkheden en wordt zeer geapprecieerd. Vergaderzalen huren op een camping is heel interessant voor kleinere lokale bedrijven met een kleiner budget. Het biedt de mogelijkheid de werknemers buiten hun bedrijf samen te brengen, inclusief een goede portie frisse lucht. Het is namelijk een betaalbare gelegenheid om discreet en in een natuurlijke omgeving samen te komen.

Twijfelt u nog steeds over de locatie van uw bedrijfsevenement in België?

De Groep Floreal, die gespecialiseerd is in het organiseren van zakelijke bijeenkomsten in België, biedt verschillende locaties voor seminaries en conferenties in Vlaanderen en Wallonië. Neem zeker telefonisch of via ons online formulier contact op met ons team voor meer uitleg.

Newsletter