Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie

Opening "Sol y Sombra"

Op vrijdag 22 maart 2013 werd onze nieuwe Bistro-Tapas bar, Sol y Sombra, plechtig ingehuldigd op Camping het Veen. Zoals we gewoon zijn bij de opening van een nieuwe telg binnen de Floreal Group, kon ook deze opening op enige belangstelling rekenen. Dit is dus ook de perfecte gelegenheid om de aanwezigen te bedanken voor hun enthousiasme en ambiance. 

De nieuwe look en de nieuwe naam van de bistro zal voortaan volledig in het teken staan van de mediterraanse sfeer. Het warme zuiderse gevoel, de heerlijke Spaanse keuken en de zwoele ambiance kan u allemaal ontdekken bij Sol y Sombra. Het nieuwe kindje van camping Het Veen wordt geleid door het enthousiaste koppel Ivan en Aneta. De bistro tapas bar zal, de naam zegt het zelf al, niet enkel de vertrouwde bistrokeuken aanbieden, maar zal ook een uitgebreide keuze aanbieden van Spaanse specialiteiten met de persoonlijke toets van chef Ivan zoals paella, warme en koude tapas, gamba’s, en tal van andere gerechten.

Iedere eerste zaterdag van de maand wordt er een tapasavond georganiseerd met bijhorende variétéshow. Deze show zal onder andere gebracht worden door ArtBalance, een zeer creatief koppel met een indrukwekkende carrière (o.a. cirque du soleil) en tal van ervaring in circustechnieken, goocheltrucs, dans, acrobatie en oosterse gevechtskunst. Het koppel biedt eveneens lessen aan voor kinderen en volwassenen in de sportzaal van camping Het Veen. Elke tweede zaterdag van de maand wordt er bovendien een diner dansant georganiseerd voor jong en oud.

Naast een heerlijke maaltijd en een vleugje amusement, kan u ook bij Sol y Sombra terecht voor tal van evenementen, gaande van familiefeesten en communies tot barbecues en buffetten. Voor de kinderen is er bovendien speelruimte genoeg op het domein van de camping. De nieuwe Bistro Tapas bar geniet immers van een groot terras met aanpalende sportvelden en een speeltuin. De auto’s kan u steeds kwijt op de zeer ruime parking van camping Het Veen.

Newsletter